nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA NEDSATTE PRISER PÅ HAVEMØBLER - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Find et pænt hjørnebord, sofabord eller lille barbord til dit hjem. De små borde fungerer rigtig godt til mange ønsker og formål. Se blandt andet vores udvalg hos My Home Møbler, hvor du kan finde et hjørnebord, der passer til netop dine behov og din stil. Leder du efter et lille bord med hjul? Måske skal der være et pænt natbord i træ i soveværelset? Du bestemmer. Imens sørger vi for at tilbyde hjørneborde i mange forskellige størrelser, farver, designs og prisklasser.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Et lille bord med hyggelig atmosfære

Et hjørnebord er det lille bord ved sengen, sofaen eller i hyggekrogen, du ikke vidste, du manglede. Med det moderne møbel har du nemlig et rigtig fint sidebord med mange anvendelsesmuligheder. Måske vil du få glæde af et pænt bord ved siden af sengen, som du kan lægge dine bøger eller mobil på? Du kan også bruge bordet som et frisk pift i indretningen af stuen. Uanset hvad du vælger, kan du få den hjemlige hygge, bordet udtrykker.

 

De mange muligheder betyder, at du blandt andet kan anvende bordet som et:

 

  • Hjørnebord: Det kan hurtigt se tomt ud i de lidt mørke kroge. Stil et flot bord i hjørnet, hvor du kan placere en flot plante eller en fin lysestage, så der opstår en hyggelig atmosfære.
  • Sidebord: En sofa eller lænestol har brug for en makker, og derfor er et lille sidebord en god løsning. Placér en smuk lampe på bordet, så du har god belysning og en behagelig stemning.
  • Bakkebord: Venter du gæster? Gør det nemt for dig selv og dine venner med et lille bord med hjul, du let kan servere kolde drikkevarer på. Har du brug for et lille barbord, kan du gå efter et med hylder.
  • Natbord: Slip for at skulle lægge dine pæne bøger på gulvet eller have besvær med at slukke vækkeuret på mobilen. Med et lille bord ved siden af din seng har du plads til alt fra en skøn læselampe, gode bøger og personlige ejendele.
  • Sofabord: Er der ikke plads til det store, moderne sofabord, så fungerer især små runde borde som en god løsning. Sæt gerne to forskellige varianter sammen, da det giver et levende og moderne tryk.

 

Med andre ord er det kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad du kan bruge de små borde til. Desuden fås de i mange forskellige materialer og designs. På den måde kan du nemt finde et, der komplimenterer dig og din stil. Og så betyder det, at du kan placere dem i stort set alle rum. Gå efter et mindre sofabord, og brug det som natbord i soveværelset eller som legebord på børneværelset - mulighederne er mange.

 

Hvilket lille sidebord skal du vælge?

Små sideborde og hjørneborde kommer i flere varianter og designs, men det er ikke lige meget, hvilket lille bord du vælger at sætte i de enkelte rum. Det er nemlig vigtigt, at du finder et bord, som falder godt i hak med resten af møblerne i rummet, og at det lever op til det formål, du drømmer om. Hvis du ikke tænker bordet primære funktion i hverdagen igennem, risikerer du nemlig at købe et bord, som slet ikke passer ind.

 

Til at starte med kan du derfor overveje størrelsen på dit lille sidebord eller sofabord. Hvis du ser de små borde som et potentielt og æstetisk sofabord, kan det være, du har lyst til at vælge et forholdsvis lille og elegant bord. Skal det i højere grad være praktisk? Kombinér flere borde i forskellige størrelser, og placér dem enten hver for sig eller i forlængelse af hinanden. Mangler du et sengebord, anbefaler vi blandt andet et lille bord med skuffe.

 

Se desuden vores udvalg af rulleborde, der går godt til køkkenet, på badeværelset og i stuen.

 

Dernæst kommer designet. Du kan få små borde, der er ellipseformede, trekantede, runde, ovale, bådformede eller organisk formede. Så hvilke passer præcis til din stue og øvrige indretning? Vælge mellem et lille bord, der understøtter den stil, du allerede har, eller gå efter et lille sidebord, der bryder stilen og skaber en kontrast. Er dit hjem eksempelvis meget elegant, kan du finde et lille rundt bord i marmor til sofaen, hyggekrogen eller sengen.

 

Vær opmærksom på detaljerne, når du skal vælge den rette form. Små runde borde er gode til rum, hvor der er meget “trafik” omkring dem. På den måde undgår du at ramme et skarpt hjørne, hver gang du går forbi. Omvendt kan et rektangulært eller kvadratisk bord være mere praktisk og stadig passe perfekt ind i stilen. Hos My Home Møbler har vi både runde borde med hjul og trekantformede såvel som de helt klassiske rektangulære sofaborde i træ. Har du brug for hjælp, så kontakt vores søde medarbejdere.

 

Få hjælp til dit hjørnebord eller sidebord i dag

Et hjørnebord er den optimale makker at have ved din side i stuen, entréen eller på værelset.Hvis du kigger rundt i dine stuer, soveværelse eller entré, så er der nemlig ofte et lille område, der ser helt tomt ud. Med et hjørnebord skaber du et helt andet rum og sætter prikken over i’et. 

 

Måske får hjørneborde aldrig en så stor værdi som sofabordet i dagligstuen. Ikke desto mindre er de virkelig funktionelle og ofte utrolig pæne. Faktisk vælger flere at droppe sofabordet til fordel for små borde, så kvadratmeterne bliver udnyttet bedst muligt. Samtidig har du mulighed for at have pæne bordlamper stående ved sofaen, have magasiner og bøger liggende indenfor rækkevidde eller få et sted til at stille den varme kop kaffe.


Med et hjørnebord får du dermed nyt liv til rummet. Og sammen med alle dine andre møbler kan du nemt bestille det hos os. My Home Møbler er nemlig stedet, hvor du kan finde stort set alt inden for interiør og billige designs til ethvert rum. Har du lyst til at se nærmere på vores udvalg, er du altid velkommen til at besøge vores butikker. Her vil vores søde medarbejdere naturligvis vejlede og rådgive dig, hvis du ønsker det. Det giver dig et godt udgangspunkt til at vælge rigtigt fra start.

Måske synes du om