Alle butikker er åbne - og vi er klar til at hjælpe dig - husk du kan afhente klik og hent allerede nu.

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Soveværelse

Soveværelsesmøbler

 

Hos My Home Møbler har vi altid et stort udvalg af senge i den bedste kvalitet til faste lave priser. Vi importer alle vores senge direkte fra producenten og kan derfor tilbyde vores kunder senge i den bedste kvalitet og til den bedste pris!

 

Her finder du lækre senge, topmadrasser i flere størrelser, rummelige kommoder og klædeskabe, smarte sovesofaer og natborde/sengeborde

 

Stort udvalg af flotte soveværelsesmøbler

Senge

192 varer i denne kategori

Vil du gerne sove godt? Nyd en nat i drømmeland på din nye seng, mens du får et velfortjent pusterum. At sove er afgørende for vores trivsel, og derfor er det også vigtigt, at du ligger komfortabelt. 

 

Det har vi heldigvis forstand på. Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af behagelige senge, som du kan tilpasse til din krop og dine behov. Her er gode senge i den bedste kvalitet til faste lave priser. For dig betyder det en god nats søvn de næste mange år. Kig i vores udvalg af forskellige senge og madrasser. Sov godt og drøm sødt!

 

Vis

Madrasser

11 varer i denne kategori

Vis

Topmadrasser

15 varer i denne kategori

Hvem vil ikke gerne have en god søvnkomfort? Vi vil i hvert fald gerne tilbyde dig en god nattesøvn, og det kan du bl.a. få med en god topmadras. En topmadras giver dig øget kropsstøtte og en bedre komfort i sengen. Har du brug for en guide, kan du læse vores råd om valg af skum længere nede på siden. Så er du på toppen med den rigtige madras. 

 

Se vores udvalg af topmadrasser her på myhomemøbler.dk.

Vis

Dyner & Hovedpuder.

3 varer i denne kategori

Vis

Sengerammer

1 vare i denne kategori

Vis

Sengeborde / Natborde

10 varer i denne kategori

Sengeborde og natborde
Sengeborde og natborde er et must i soveværelset. De kan være med til at peppe rummet op og har stor betydning for det samlede udtryk. Samtidig er det praktisk med en lille aflægningsplads, og evt. en lille skuffe, ved siden af sengen til fx vækkeur, bøger, mobiltelefon, sengelampe eller hvad man nu ellers har brug for at opbevare her. Er man typen der har TV i soveværelset, er det også rart med et sted til fjernbetjeningen, så den ikke bliver væk i dynerne.

Vis

Sovesofaer

28 varer i denne kategori

Sovesofa

For at spare på pladsen opfandt man sovesofaen. Sovesofaen er en god og praktisk løsning der i dag bruges i stort set alle hjem. Sovesofaen er uundværlig på det lille gæsteværelse eller på ungdomsværelset. Med en sovesofa får du en enkelt og smart sofa og samtidigt en god og funktionel seng.


Hos MyHome Møbler kan du finde netop den sovesofa som du står og mangler i dit hjem. Vi tilbyder forskellige typer af sovesofaer i stof og med læder look. Nogle af sovesofaerne har et smart magasin til at gemme sengetøjet i, hvilket også gør det nemt og hurtigt at rede sengen. Ønsker du en større sofa der også kan bruges i dagligdagen, så er vores sovesofaer med chaiselong en oplagt mulighed. Mulighederne er mange.

Billig sovesofa i en god kvalitet

Vis

Sengetøj

9 varer i denne kategori

Vis

Klædeskabe

34 varer i denne kategori

Klædeskabe

Et godt og funktionelt klædeskab er vigtigt for at holde styr på garderoben. Vi har alle brug for et sted at opbevare vores tøj, så det ikke flyder rundt omkring, og det holder sig pænt og rent til når det skal i brug. Idag har vi generelt et stort tøjforbrug, og et godt klædeskab med en god indretning, med hylder og bøjlestænger, er derfor et must. På denne måde får man et godt overblik over alt det tøj man har, og det bliver dermed nemmere at blive klædt på om morgenen.

Vis

Hovedgavle

37 varer i denne kategori

En sengegavl er din start til en god nats søvn. Når du skal indrette soveværelset, kan en flot sengegavl nemlig være med til at give sengen og rummet det helt rigtige look. Her på siden finder du sengegavle til flere typer af senge. Gavlen kan bidrage til et blødt og romantisk udseende, men du kan også finde en sengegavl til den klassiske, rå og retroagtige boligindretning. Shop hos My Home Møbler.

 

Vis

Tilbehør til senge

9 varer i denne kategori

Tilbehør til senge

Vis