0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Soveværelse

Soveværelsesmøbler

 

Hos My Home Møbler har vi altid et stort udvalg af senge i den bedste kvalitet til faste lave priser. Vi importer alle vores senge direkte fra producenten og kan derfor tilbyde vores kunder senge i den bedste kvalitet og til den bedste pris!

 

Her finder du lækre senge, topmadrasser i flere størrelser, rummelige kommoder og klædeskabe, smarte sovesofaer og natborde/sengeborde

 

Stort udvalg af flotte soveværelsesmøbler

Senge

58 varer i denne kategori

Senge

 

Vi ved alle hvor vigtig en god nats søvn er for helbredet, og derfor har vi hos My Home altid et stort udvalg af senge i den bedste kvalitet til faste lave priser. Vi importer alle vores senge direkte fra producenten og kan derfor tilbyde vores kunder senge i den bedste kvalitet og til den bedste pris! 

 

Få en god nats søvn på senge fra My Home!

Vis

Rullemadrasser

1 vare i denne kategori

Vis

Topmadrasser

10 varer i denne kategori

Topmadrasser

Vis

Sengerammer

1 vare i denne kategori

Vis

Kommoder

9 varer i denne kategori

Kommoder
Mangler du en kommode til opbevaring, så kan du finde den her. En kommode er et praktisk og funktionelt møbel der kan finde anvendelse i alle rum. De kan bruges i soveværelset, i stuen, i entréen, hjemmekontoret eller børneværelset, alle steder hvor du har brug for et opbevaringsmøbel. Det er altid rart med et sted, hvor man kan gemme sine ting. På denne måde undgår man unødig rod, og man får samtidig styr på, hvor man har de forskellige ting og sager. Det kan være du har brug for et sted til dine papirer, dine vanter eller sokker, børnenes legetøj eller hvad det nu kunne være. Kun fantasien sætter grænser for hvor og hvordan du kan bruge en kommode.

Vis

Sengeborde / Natborde

8 varer i denne kategori

Sengeborde og natborde
Sengeborde og natborde er et must i soveværelset. De kan være med til at peppe rummet op og har stor betydning for det samlede udtryk. Samtidig er det praktisk med en lille aflægningsplads, og evt. en lille skuffe, ved siden af sengen til fx vækkeur, bøger, mobiltelefon, sengelampe eller hvad man nu ellers har brug for at opbevare her. Er man typen der har TV i soveværelset, er det også rart med et sted til fjernbetjeningen, så den ikke bliver væk i dynerne.

Vis

Sovesofaer

27 varer i denne kategori

Sovesofa

For at spare på pladsen opfandt man sovesofaen. Sovesofaen er en god og praktisk løsning der i dag bruges i stort set alle hjem. Sovesofaen er uundværlig på det lille gæsteværelse eller på ungdomsværelset. Med en sovesofa får du en enkelt og smart sofa og samtidigt en god og funktionel seng.


Hos MyHome Møbler kan du finde netop den sovesofa som du står og mangler i dit hjem. Vi tilbyder forskellige typer af sovesofaer i stof og med læder look. Nogle af sovesofaerne har et smart magasin til at gemme sengetøjet i, hvilket også gør det nemt og hurtigt at rede sengen. Ønsker du en større sofa der også kan bruges i dagligdagen, så er vores sovesofaer med chaiselong en oplagt mulighed. Mulighederne er mange.

Billig sovesofa i en god kvalitet

Vis

Klædeskabe

33 varer i denne kategori

Klædeskabe

Et godt og funktionelt klædeskab er vigtigt for at holde styr på garderoben. Vi har alle brug for et sted at opbevare vores tøj, så det ikke flyder rundt omkring, og det holder sig pænt og rent til når det skal i brug. Idag har vi generelt et stort tøjforbrug, og et godt klædeskab med en god indretning, med hylder og bøjlestænger, er derfor et must. På denne måde får man et godt overblik over alt det tøj man har, og det bliver dermed nemmere at blive klædt på om morgenen.

Vis

Hovedgavle

27 varer i denne kategori

Sengegavle

Når soveværelset skal indrettes, kan en flot sengegavl være med til at give sengen og rummet det helt rigtige look. Her på siden finder du sengegavle til flere typer af senge. Gavlen kan bidrage til et blødt og romantisk udseende, men er du mere til det klassiske eller den rå og retroagtige boligindretning, så kan du også finde en hovedgavl, der passer mere over i den stil. 

Vis

Tilbehør til senge

10 varer i denne kategori

Tilbehør til senge

Vis