Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Soveværelse

Soveværelsesmøbler

 

Hos My Home Møbler har vi altid et stort udvalg af senge i den bedste kvalitet til faste lave priser. Vi importer alle vores senge direkte fra producenten og kan derfor tilbyde vores kunder senge i den bedste kvalitet og til den bedste pris!

 

Her finder du lækre senge, topmadrasser i flere størrelser, rummelige kommoder og klædeskabe, smarte sovesofaer og natborde/sengeborde

 

Stort udvalg af flotte soveværelsesmøbler

Senge

182 varer i denne kategori

Vil du gerne sove godt? Nyd en nat i drømmeland på din nye seng, mens du får et velfortjent pusterum. At sove er afgørende for vores trivsel, og derfor er det også vigtigt, at du ligger komfortabelt. 

 

Det har vi heldigvis forstand på. Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af behagelige senge, som du kan tilpasse til din krop og dine behov. Her er gode senge i den bedste kvalitet til faste lave priser. For dig betyder det en god nats søvn de næste mange år. Kig i vores udvalg af forskellige senge og madrasser. Sov godt og drøm sødt!

 

Vis

Madrasser

11 varer i denne kategori

En god søvn begynder med en god madras, der giver din krop den ro og komfort, den har brug for. Og det behøver ikke at være kompliceret at finde den rigtige. Her på siden giver vi dig nemlig gode råd om de forskellige madrastyper, og hvilken du bør vælge. Så kan du vågne frisk og veludhvilet op.

Vis

Topmadrasser

16 varer i denne kategori

Hvem vil ikke gerne have en god søvnkomfort? Vi vil i hvert fald gerne tilbyde dig en god nattesøvn, og det kan du bl.a. få med en god topmadras. En topmadras giver dig øget kropsstøtte og en bedre komfort i sengen. Har du brug for en guide, kan du læse vores råd om valg af skum længere nede på siden. Så er du på toppen med den rigtige madras. 

 

Se vores udvalg af topmadrasser her på myhomemøbler.dk.

Vis

Dyner & Hovedpuder.

1 vare i denne kategori

Vis

Sengerammer

1 vare i denne kategori

Vis

Sengeborde / Natborde

20 varer i denne kategori

Velkommen til en side med moderne borde til sengen. Her har vi fine designs til enhver smag og praktiske funktioner som skuffer og fine farver. Flere af vores billige borde er desuden produceret i MDF. Dette materiale giver natbordet en let kvalitet, som samtidig ikke koster alverden. Med andre ord får du altså et her et natbord til en pris, hvor alle kan være med.

Vis

Sovesofaer

28 varer i denne kategori

Sovesofa

For at spare på pladsen opfandt man sovesofaen. Sovesofaen er en god og praktisk løsning der i dag bruges i stort set alle hjem. Sovesofaen er uundværlig på det lille gæsteværelse eller på ungdomsværelset. Med en sovesofa får du en enkelt og smart sofa og samtidigt en god og funktionel seng.


Hos MyHome Møbler kan du finde netop den sovesofa som du står og mangler i dit hjem. Vi tilbyder forskellige typer af sovesofaer i stof og med læder look. Nogle af sovesofaerne har et smart magasin til at gemme sengetøjet i, hvilket også gør det nemt og hurtigt at rede sengen. Ønsker du en større sofa der også kan bruges i dagligdagen, så er vores sovesofaer med chaiselong en oplagt mulighed. Mulighederne er mange.

Billig sovesofa i en god kvalitet

Vis

Sengetøj

10 varer i denne kategori

Foruden en god seng er din sovekomfort også afhængig af dejligt sengetøj. Og her kan et lagen være med til at sikre dig en god nattesøvn. Det er nemlig med til at bevare en behagelig kropstemperatur og passe på din topmadras. Hos My Home Møbler har vi derfor et bredt sortiment af billige lagner i forskellige størrelser. Så kan du finde lige præcis det lagen, du mangler.

Vis

Klædeskabe

21 varer i denne kategori

Klædeskab, garderobeskab eller bare tøjskab. Om du søger på det eller andet møbel, så får du den samme fordel: at kunne holde orden i dit tøj. Men klædeskabet skal ikke kun være funktionelt - det må også gerne passe til resten af indretningen. Begge dele er krav, som vores klædeskabe hos My Home Møbler lever op til. Gå på jagt i vores store udvalg, og find inspiration til dit soveværelse.

Vis

Hovedgavle

32 varer i denne kategori

En sengegavl er din start til en god nats søvn. Når du skal indrette soveværelset, kan en flot sengegavl nemlig være med til at give sengen og rummet det helt rigtige look. Her på siden finder du sengegavle til flere typer af senge. Gavlen kan bidrage til et blødt og romantisk udseende, men du kan også finde en sengegavl til den klassiske, rå og retroagtige boligindretning. Shop hos My Home Møbler.

 

Vis

Tilbehør til senge

9 varer i denne kategori

Tilbehør til senge

Vis