nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Soveværelse

Det er ikke blot en seng, der i indretningen af soveværelset kan tilføre komfort og hygge. Rummets atmosfære har mindst lige så stor betydning for, at du kan få en god nats søvn. Her på siden har vi derfor samlet alle vores møbler og tilbehør til soveværelset, som du kan lade dig inspirere af. Find et væld af stilarter og forskellige prisklasser. Du kan også læse vores fem gode råd om indretning nederst på siden.

Senge

121 varer i denne kategori

Vis

Madrasser

9 varer i denne kategori

Vis

Sovesofaer

14 varer i denne kategori

Vis

Topmadrasser

17 varer i denne kategori

Vis

Sengeborde / Natborde

15 varer i denne kategori

Vis

Klædeskabe

23 varer i denne kategori

Vis

Sengetøj

17 varer i denne kategori

Vis

Dyner & Hovedpuder

12 varer i denne kategori

Vis

Hovedgavle

43 varer i denne kategori

Vis

Tilbehør til senge

10 varer i denne kategori

Vis

Rullemadrasser

7 varer i denne kategori

Vis

Skab hyggelig og behagelig stemning i soveværelset 

Forestil dig følelsen af nyvasket sengetøj. Du ligger i en behagelig seng, og rummet emmer af harmoni. Det er sådan et soveværelse, de fleste af os vil elske at gå i seng og vågne op til. Og det er med god grund. Vi bruger omkring en tredjedel af vores liv på at sove. Derfor giver det god mening at indrette soveværelset på en måde, der får os til at falde til ro og føle os godt tilpasse.


Der findes flere forskellige måder, du kan indrette dit soveværelse på. Nogle foretrækker hvide vægge og få møbler. Nogle er til masser af pastelfarver og et romantisk udtryk. Andre foretrækker en kølig og rolig atmosfære. Det vigtigste er, at soveværelset emmer af ro for at sikre dig bedste nats søvn og giver dig plads til at slappe af. Hvilken stil, du bør indrette dig efter, afhænger derfor af den atmosfære, du føler dig mest afslappet i. Mangler du inspiration, så kan du finde flere møbler, tilbehør og sengetøj hos os. Vi har nemlig et stort udvalg af:


  • Forskellige senge og sovesofaer

  • Madrasser og topmadrasser

  • Flot sengetøj i flere størrelser

  • Behagelige dyner og hovedpuder

  • Pæne hovedgavle og sengerammer

  • Praktiske klædeskabe

De mange valgmuligheder betyder, at du kan finde alt det, du behøver, for at skabe dit personlige soveværelse. Alt sammen det samme sted. Så tænk over, hvad du gerne vil have, og hvilken stemning du sigter efter. Det er vigtigt, at soveværelset er funktionelt indrettet, hvis du på længere sig skal kunne trives i det. Har du for eksempel kontor, sminkebord, TV eller en altan i rummet? Så tilpas din indretning derefter.


5 tips: Sådan indretter du dit soveværelse

Soveværelset skal være et sted, hvor du kan falde til ro og blive udhvilet. Så hvordan opnår du det bedst, uden at soveværelset bliver for kedeligt eller farverigt efter din smag? Vi har samlet fem gode råd til, hvordan du kan indrette et soveværelse, du vil elske at falde i søvn og vågne op til.


1. Skab en hyggelig stemning i beroligende farver

En god nattesøvn er ikke blot afhængig af en god seng. Der skal også være rolige omgivelser, så rummet ikke støjer for meget. Her spiller farverne på væggene en stor rolle. Skab ro med mørke og afdæmpende farver, så rummet skaber en afslappet atmosfære. Du kan også vælge at beholde de hvide vægge og male eller tapetsere en enkelt væg i en mørkere farve, der er med til at give soveværelset personlighed og et dekorativt præg.


2. Undgå for meget rod og pynt

Et soveværelse med ro og velvære ses i høj grad de steder, hvor der er ryddeligt og ikke for mange nips. For jo flere ting, du har i dit soverum, jo mere skal din hjerne forholde sig til, hvilket kan påvirke, hvorvidt du finder ro. Det er derfor en god idé at holde forstyrrende elementer til et minimum. Lad sengen være omdrejningspunktet, og indret med enkle møbler – for eksempel et tæppe, to sengeborde og en loftslampe.


3. Brug den rigtige belysning

Vi har skrevet, at en god nats søvn er afhængig af mørke og beroligende nuancer. Det betyder dog ikke, at lys er no-go. Faktisk er sollys med til at skrue op for både dit humør og stemningen i soveværelset. Så brug nogle mørklægningsgardiner, når du skal sove, men lad solens stråler lyse ind resten af dagen. 


Selve lamperne må gerne udsende et behageligt lys og være mere gullig end hvid. Så skal du ikke knibe øjnene sammen, hver gang du tænder lyset. Placér en enkelt loftslampe i midten af rummet, og overvej at montere nogle sengelamper, hvis du for eksempel kan lide at læse, inden du skal sove.


4. Skab et dekorativt og personligt udtryk

Selvom et soveværelse helst skal være med så få nips og genstande som muligt, så må der gerne være en hyggelig stemning. På den måde får du mere lyst til at opholde dig i rummet, og du vil se frem til at gå i seng. Indret derfor med forskellige puder i hovedenden – enten ved at lægge dem oven på hinanden for et mere stringent udtryk, eller ved at placere store puder bagerst og mindre puder forrest.


Tilføj også gerne et sengetæppe, en sengegavl og måske et gulvtæppe for at udtrykke komfort og din personlige stil. Du kan let ændre i både farver og dermed indretning, hvis du bliver træt af farverne eller designet. Er dit sengetøj knitrende hvidt og pænt redt op, så er et sengetæppe ikke nødvendigt. Men det giver dit soveværelse en form for renhed.


5. Vælg funktionelle løsninger

Indretningen i soveværelset skal ikke bare være hyggeligt – rummet skal også være praktisk. Det er i hvert fald en god idé, hvis du vil holde orden i dit tøj og ikke vil have bøger eller magasiner flydende på gulvet. Det kan også være, at du bruger dit soveværelse til andet end at sove i – måske er der også et makeup-bord, et lille kontorhjørne eller et stort klædeskab med opbevaring?


Uanset hvad er det vigtigt, at du indretter rummet funktionelt, så du ikke bliver forstyrret af for meget rod og besvær. Sørg for, at der er praktisk opbevaring, og at møblerne er placeret strategisk i forhold til stikkontakter og vinduer. Placér et sengebord ved sengen, så du kan lægge din telefon fra dig eller have et glas vand stående.


Find dine møbler til soveværelset online

Hos My Home Møbler finder du alt til hjemmet – lige fra senge og sofaer til skænke og havemøbler. Derfor behøver du kun handle ét sted, og vi sørger samtidig for, at leveringen samt omkostninger er overskuelig. Du kan med andre ord handle i ro og mag hos os. Så kig forbi os, næste gang du skal forny dit hjem. Vi står klar med rådgivning og god service, så du træffer de helt rigtige beslutninger. Det er uanset, om du besøger online eller i en af vores mange butikker