0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Boligtilbehør

Tæpper

52 varer i denne kategori

Tæpper

Er du på udkig efter et løst tæppe til at varme fødderne på, eller til at give lidt ekstra til boligindretningen, så kan du finde det her. Et tæppe kan være med til at inddele rummet i små sektioner og give det lidt ekstra hygge. Samtidig får man et lille varmt sted at sidde, væk fra de kolde og glatte gulve, hvilket fx kan være bevendt, hvis man har små børn, der leger på gulvet.

Vis

Lamper

144 varer i denne kategori

Lamper

 

Lamper er ikke kun en funktionel genstand, men er også en del af hjemmets design. Den nye gulvlampe, loftslampe eller bordlampe skal passe ind i stilen, så den passer til resten af hjemmet. Og så skal lampen også give en god belysning. Har du behov for en hygge belysning eller måske en arbejdsbelysning, så kan My Home hjælpe dig. Leder du efter en ny lampe til din bolig, så se her hvad My Home kan tilbyde. Vi har et stort udvalg i både lofts lamper, gulvlamper og bordlamper. Ens for dem alle er, at prisen er i bund, men kvaliteten er i top! Så gør hjemmet hyggeligere med nyt lys fra My Home.

 

Find din nye lampe her hos My Home!

Vis

Skind

6 varer i denne kategori

Vis

Dekoration

4 varer i denne kategori

Pyntegenstande

Mangle du et par pyntegenstande og andre sjove pynteting til dit hjem så se mere her. Det er med de små ting indenfor boliginteriør man virkelig kan lege og give hjemmet sit helt personlige præg. Med de små pyntegenstande kan man give rummet nyt liv, og de kan være med til at bringe farver, stil og sjæl ind i stuen. Så spred lidt hygge og fyld hylder og vindueskarme op med nips.

Vis

Til væggen

19 varer i denne kategori

Til væggen

Vis

Entré

1 vare i denne kategori

Boligtilbehør til din entré

Vis

Rense- og plejemidler

20 varer i denne kategori

Rense- og plejemidler til lædermøbler

Vis