Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Boligtilbehør

Tæpper

52 varer i denne kategori

Tæpper

Er du på udkig efter et løst tæppe til at varme fødderne på, eller til at give lidt ekstra til boligindretningen, så kan du finde det her. Et tæppe kan være med til at inddele rummet i små sektioner og give det lidt ekstra hygge. Samtidig får man et lille varmt sted at sidde, væk fra de kolde og glatte gulve, hvilket fx kan være bevendt, hvis man har små børn, der leger på gulvet.

Vis

LED lys

3 varer i denne kategori

Vis

Lamper

116 varer i denne kategori

Hvis du går op i indretning, er det sandsynligvis vigtigt for dig med pæne lamper og god belysning, der passer med resten af dit hjem. Hos My Home Møbler kan du heldigvis finde et bredt udvalg af fantastiske lamper til en billig pris. Bliv inspireret i vores guide, og find den rigtige lampe, der passer til dine behov.

Vis

Skind

4 varer i denne kategori

Vis

Dekoration

14 varer i denne kategori

Pyntegenstande

Mangle du et par pyntegenstande og andre sjove pynteting til dit hjem så se mere her. Det er med de små ting indenfor boliginteriør man virkelig kan lege og give hjemmet sit helt personlige præg. Med de små pyntegenstande kan man give rummet nyt liv, og de kan være med til at bringe farver, stil og sjæl ind i stuen. Så spred lidt hygge og fyld hylder og vindueskarme op med nips.

Vis

Til væggen

41 varer i denne kategori

Til væggen

Vis

Til bordet

9 varer i denne kategori

Boligtilbehør til bordet

Vis

Rense- og plejemidler

22 varer i denne kategori

Rense- og plejemidler til lædermøbler

Vis