nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle
Mange af os bruger mange timer i hjemmet. Derfor har en behagelig og personlig indretning stor betydning, hvis vi skal føle os tilpasse. Du kan heldigvis nemt give hjemmet nyt liv med vores billige dekoration og tekstiler. Udforsk vores udvalg af boligtilbehør. Så kan du gøre dit hjem både hyggeligt og praktisk.

Tæpper

80 varer i denne kategori

Vis

Skind

2 varer i denne kategori

Vis

Dekoration

20 varer i denne kategori

Vis

Til væggen

21 varer i denne kategori

Vis

Rense- og plejemidler

26 varer i denne kategori

Vis

Møbeltilbehør

43 varer i denne kategori

Vis

Sæt et personligt præg på dit hjem

Et par stemningsfulde og flotte lysestager på sofabordet. Nogle bløde puder på sofaen. En pæn bænk og et spejl i entréen. Det er små detaljer som disse, der kan løfte en hel boligindretning. Med pyntegenstande kan du nemlig tilføje både farve, personlighed og atmosfære til rummet. Hvad end det er i soveværelset, entréen, køkkenet, badeværelset eller dagligstuen. På den måde kan du skabe hygge og liv i din boligindretning. 


Og hvad er bedre end at træde ind i et rum, hvor æstetik, praktik og personlighed bliver forenet? Du vælger endda helt selv, hvordan stilen skal være. Minimalistisk, romantisk, farverig eller industriel? Du kan også bruge dekoration til at fremhæve særlige elementer og din stil generelt – for eksempel med en glasklokke. Kun fantasien sætter grænser. 


Det vigtigste er, at dekorationen passer til din stil og personlighed. Får du lyst til at ændre rummet igen efter kort tid, så er det heldigvis nemt og billigt at lave om. Prøv for eksempel at udskifte dine vaser, billeder eller dit tæppe med nogle andre farver eller designs. Disse små ændringer kan gøre en stor forskel. Du behøver derfor ikke kaste en masse penge efter pynt for at skabe en hyggelig stemning.


Lækkert boligtilbehør til få penge

Drømmer du om at tilføje farve til din stue? Et praktisk spejl til dit badeværelse? Smart opbevaring i entréen? Forelsk dig i vores bløde tekstiler, lys hjemmet op med billige lamper. Eller gør rummet større med minimalistiske spejle. Mulighederne er mange. Hos My Home Møbler har vi nemlig et bredt udvalg af forskelligt boligtilbehør.


Kig for eksempel efter vores bløde og lune plaider til en lænestol. Eller er du på jagt efter lamper og nips, der bryder de firkantede møbler i dagligstuen? Uanset dit udgangspunkt kan vi hjælpe dig. Vores store udvalg af nye møbler og tilbehør byder på forskellige stilarter til skarpe priser. Det betyder, at du med stor sandsynlighed har råd til at dekorere og højne den æstetiske standard i hjemmet.


Du kan også tilføre nogle dejlige tæpper og skind i lækre materialer som newzealandsk uld og ægte lammeskind. Med dem kan du gøre møblerne endnu dejligere. Og så bliver følelsen af hygge for alvor høj, når der er bløde sager at pakke sig ind i. Måske vil du gerne træde ned på noget lunt i dit soveværelse? Løse tæpper på gulvet giver også plus på hygge-kontoen.


Uanset hvad du leder efter, så vi vil med glæde altid hjælpe dig. Hvad enten du er til de enkle, simple nipsting eller du elsker farver og anderledes designs. Vil du gerne give dit hjem det twist, der gør det unikt? Eller skabe en følelse af hygge og stil til hjemmet? Bliv inspireret af vores moderne udvalg her på nettet.


5 tips til indretning af smukt boligtilbehør

Instagram, Pinterest, blogs og boligmagasiner. Er du typen, der elsker at få inspiration til indretningen fra steder som disse? Du er ikke alene. Når vi indretter hjemmet, er der mange af os, der ofte lader sig inspirere af andres boliger, hvor alt er lige i øjet. Men selvom disse hjem ofte er flotte, så er det ikke sikkert, at deres indretning passer til din personlighed. Så hvordan finder du lækkert boligtilbehør, der afspejler netop dig?


At opnå den perfekte boligindretning er der desværre ikke nogen opskrift på. Vi har nemlig alle forskellige smag og behov. Derfor er du nødt til at finde din egen passion. Det skader dog aldrig at få nogle gode råd med på vejen. Dem har vi samlet her på siden, så du kan få inspiration til din boligindretning.


1: Tænk farver og mønstre ind: I skandinaviske hjem har vi tendens til at lade boligen være meget hvid. Her kan du opnå masser af personlighed og stemning, hvis du tør inddrage farver. Prøv blandt andet at placere forskellige plakater på væggen. Er møblerne i kolde toner, kan du eksempelvis tilføje farverige pyntepuder. Hvis du ikke kan lide stærke nuancer, så gå efter naturfarver og tilføj fine, grønne planter.


2: Skab (næsten) tilfældige opstillinger: Det er let at tro, at boligtilbehør skal stå snorlige, hvis dit hjem skal fremstå indbydende. Men det er faktisk forkert. Dekoration og møbler må nemlig gerne se lidt tilfældig placeret ud, men samtidig være dekorativ og ikke rodet. Så er hjemmet nemlig mere personligt. Et forslag kan være små opstillinger af bøger, duftlys, mønstrede puder og andre detaljer på din skænk.


3: Få forskellige materialer og former: Det er ikke kun farver, der skaber kontrast. Gå også efter materialer og former, som på naturlig vis har uregelmæssige strukturer – for eksempel marmor og træ. Har du mange firkantede møbler, kan du tilføje forskellige runde møbler eller lamper og nips, der bryder de lige linjer. Pas dog på med at sætte for mange forskellige materialer sammen, da det kan virke forvirrende.


4: Giv plads til unikke genstande: Hvis du for alvor vil lade din personlighed komme frem, så lad være med at gemme souvenirs og arvestykker væk. Hos My Home Møbler mener vi, at det netop er de små minder, der skaber de personlige fortællinger. Det kan både være et vægtæppe, børnenes hjemmelavede keramik, sjove rejsefund eller et nostalgisk minde fra mormors hjem. Måske giver de også anledning til hyggelige samtaler?


5: Vælg de rigtige proportioner: Smukt boligtilbehør kan være nok så fristende at købe, når du ser det på nettet eller i butikken. Men hvis tæppet er alt for stort til stuen, eller lampen er for lille til dit køkken, så er de spild af penge. Hold derfor størrelsen af dine rum for øje, når du køber brugskunst og boligtilbehør. Den samme regel gælder for møblerne og interiøret.


Få mere rådgivning i din nærmeste My Home Møbler-butik.