nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Her finder du nyttigt tilbehør til lamper, som gør din belysning endnu bedre. Vi har blandt andet mange forskellige pærer, pæne lampeskærme og diverse ledninger. På den måde skal du ikke pludselig stå uden lys i dit hjem. Og får du behov for at ændre lampens stil, så kan en ny lampeskærm gøre en stor forskel. Bliv inspireret, og kig nærmere på alt vores tilbehør.

Strømtilbehør

4 varer i denne kategori

Vis

Pærer

22 varer i denne kategori

Vis

Find praktisk tilbehør til lamper

Er du på udkig efter tilbehør til din lampe? Måske vil du bare gerne være på forkant, hvis noget går i stykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos My Home Møbler kan du nemlig få praktiske redskaber til din lampe. Blandt vores sortiment af tilbehør og reservedele kan du blandt andet få:

 

 • Strømskinner

 • Ledninger

 • Lampeskærme

 • Pærer

   

  Vore store udvalg af pærer kan du få i forskellige farver, og flere af dem fungerer også til lysdæmpere. Så kan du selv justere lysstyrken efter dit behov og humør Det giver dig god mulighed for at skabe lige præcis den stemning, der passer til dit humør. Og hvem vil ikke gerne have det? Derudover har vi også øvrig belysning til at fremhæve billeder og til den hyggelige jul.

   

  Med andre ord; vores tilbehør til lamper er meget mere end praktisk. Det er også med til at gøre indretningen endnu mere hyggelig og skabe højere værdi for din belysning. Udnyt derfor de mange muligheder for at give lampen et nyt udtryk, og vær på forkant, hvis en pære går ud.

   

Lampetilbehør: Hvilken pære skal jeg vælge?

Noget af det vigtigste tilbehør til en lampe er naturligvis pæren. Uden den bliver dit hjem hurtigt mørkt, når solen forsvinder. Men du skal ikke bare vælge den første pære, du ser. Der er nemlig forskel på, hvor meget lys en pære giver, og det er ikke sikkert, at den fungerer til netop din lampe. Derfor er der en række egenskaber og funktioner, som du skal undersøge, før du køber lyskilden.

 

Lysstyrken er vigtig at kende, da den siger noget om, hvor kraftig pæren er. Før i tiden skulle du kigge på pærens Watt for at kende dens lysstyrke, men det er for længst slut. Nu skal du kigge på dens Lumen. Et højt Lumen-tal betyder, at lyset er kraftigt og skarpt. Her kan det være en god idé at bruge flere lamper, så du ikke er afhængig af én lampes lysstyrke. Husk, at pæren skal have samme Lumen som din eksisterende lyskilde.

 

Farvegengivelsen fortæller, hvor naturtro farver lyskilden gengiver. Det vil sige, at når lampen lyser på eksempelvis din mad, så vil dens lys gengive madens farve – hvis altså farvegengivelsen er korrekt. Det kan du tjekke ved at kigge på pærens Ra-værdien. Jo højere Ra-værdien er, jo bedre lys. Gå for eksempel efter en Ra-værdi på 97-99, hvis det er vigtigt med god farvegengivelse.

 

Kelvin er er en skala fra varmt til koldt lys og bliver også kaldt for farvetemperatur. Den skal du kigge på, når du vil vide, hvilken farve lys pæren udsender. En høj K-værdi betyder koldt, blåligt lys, og en lav værdi giver varmt, rødligt lys. Vælger du for eksempel en farvetemperatur på mellem 2.700-3.300 Kelvin, så får du det, der minder mest om naturligt og hyggeligt lys. Vælger du en højere K-værdi, er lyset bedst til praktiske formål.

 

Lysdæmperen er efterhånden godt udbredt i danske hjem – og det er der en grund til. Med den kan du nemlig styre din belysning og skifte mellem eksempelvis afslappende, dæmpet lys, og gå over til den mere kraftfulde til arbejde. Men. Brug ikke LED- og sparepærer sammen med din eksisterende lysdæmper, hvis den kun er beregnet til glødepærer. Du risikerer, at pæren brænder sammen eller ødelægger lysdæmperen.