nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

GØR ET KUP I OUTLET - OGSÅ PÅ HAVEMØBLER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Med en bænk får du et alsidigt møbel, der kan passe flot ind i ethvert hjem. Mangler du for eksempel ekstra siddepladser, eller ønsker du blot at fylde rummet ud med en flot bænk, der giver din stue et hyggeligt hjørne? Hos My Home kan du finde en moderne og billig bænk, der passer til netop dit behov og din stil. Har du ikke plads i stuen, men er mere på udkig efter en lille bænk til entreen, soveværelset eller køkkenet? Gå på opdagelse i vores udvalg og vælg den rette bænk til dit hjem.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Derfor kan du bruge en bænk til spisebord 

Hvorfor kan du netop bruge en bænk? Forestil dig, at du for eksempel sidder ved dit spisebord, men du har måske lyst til at brede dig lidt og få lidt ekstra siddeplads. Måske mangler du et sted i entreen, hvor du kan sidde og snøre dine sko? En bænk fra My Home Møbler kan måske være en smart løsning for dig, der både kan bidrage med lidt ekstra hygge og siddeplads i hjemmet.

 

Du kan overveje en bænk til din boligindretning, hvor du kan se frem til fordele som:

 

  • Praktisk siddeplads i moderne design
  • Afslapning ved spisebordet
  • Et fleksibelt møbel til flere rum
  • Solide bænke i massivt egetræ

 

Du kan dermed opdage flere praktiske og smarte fordele ved bænke. Mangler du inspiration til at indrette dit hjem med en ny bænk til spisebord? Vi giver dig nogle smarte tips til din boligindretning med en bænk i flot design fra My Home Møbler. Du kan for eksempel placere din bænk ved dit spisebord og op ad væggen for rygstøtte. Du får et praktisk møbel, der giver dig mulighed for effektivt at udnytte den knappe plads.

 

Hvis du vil skabe lidt ekstra hygge og komfort med din bænk, kan du også tilføje blødt og komfortabelt skind eller en pude, der kan give et moderne og afslappet udtryk i din indretning. Du kan også udnytte pladsen under bænken til praktisk opbevaring. Du kan for eksempel stille en kurv eller to nedenunder, hvor du kan have dine magasiner, hjemmesko, eller hvad du nu har brug for til opbevaring.  

Skal du have en stor eller lille bænk?

Der er en række overvejelser, som du kan gøre dig, inden du vælger din bænk. En af dem er, om du vil have en stor eller lille bænk. Svaret på dette spørgsmål kan blandt andet afhænge af hvor i hjemmet, den skal stå. Du kan med fordel forholde dig til følgende spørgsmål, som måske kan give dig en smule hjælp:

 

  • Hvor mange siddepladser?
  • Hvor i hjemmet skal den stå?
  • Skal det passe til spisebordet?

 

Skal du for eksempel have din bænk stående som en praktisk opholdsstation i din entre, kan du måske nøjes med en lille bænk. Skal du i stedet have en bænk til dit spisebord, kan det naturligvis være en god idé at vælge en bænk, der passer til spisebordets længde. Du kan også overveje hvordan bænken matcher med dit spisebord og indretningen af dit rum. 

 

Hvis du har behov for at få et ordentligt indtryk af vores bænke, er du selvfølgelig velkommen til at komme forbi din nærmeste My Home butik til en god snak om bænke eller andre af vores fine møbler. Vi kan sikkert også hjælpe dig med at finde yderligere inspiration til en pæn indretning, hvor vores forskellige bænke kan skabe en hyggelig stemning.

Sådan kan du vedligeholde din bænk i træ

Hos My Home Møbler kan du vælge blandt flere bænke i træ. En flot træoverflade kan både være et moderne og et tidløs design. For at du kan få glæde af din træbænk i længst mulig tid og holde den flot og pæn, kræver det naturligvis en kærlig hånd i ny og næ. Vi ønsker selvfølgelig, at du kan få glæde af din bænk fra My Home i lang tid. Derfor giver vi dig et par gode råd med på vejen til at pleje din træbænk.

 

En af de vigtigste faktorer, som du bør tage højde for, er hvilken overfladebehandling din bænk har fået. Såfremt din bænk er behandlet med olie eller sæbe, anbefaler vi som hovedregel, at du giver din træbænk en lille behandling cirka hver fjerde måned, eller når du synes, at det trænger. Er du i tvivl, er du altid velkommen til at spørge vores flinke medarbejdere til råds. 

 

Vi giver dig nogle praktiske tips til vedligeholdelse af dine træmøbler:  

 

  • Oliebehandlede overflader - Til den lille rengøring kan du bruge en opvredet klud med sæbevand. Har du lidt problemer med snavs og små ridser, kan du benytte en slibesvamp eller fint sandpapir. Når overfladen er tør, bør du desuden påføre olie, der enten er almindelig eller pigmenteret alt efter møblets tidligere behandling.

 

  • Sæbebehandlede overflader - Til sæbebehandlede overflader kan du benytte dig af flere af de samme fremgangsmåder som ved oliebehandlede overflader. Dog bør du anvende træsæbe i stedet for olie til at behandle din træoverflade. Ellers er en opvredet klud og fint sandpapir også her en oplagt behandlingsmetode.

 

  • Lakerede overflader - Her kan du også starte med en hårdt opvredet klud. Du bør dog sikre dig, at bænken bliver tør ved at eventuelt tørre af med en tør klud. Fordelen ved en lakeret overflade er, at du ikke skal behandle træet på samme måde som olie- og sæbebehandlet overflader. Den lette rengøring er oftest tilstrækkelig. Dog kan du have svært ved at udrette ridser.

 

Vi håber, at du føler dig bedre klædt på til at kunne holde din nye bænk flot i lang tid. Er du i tvivl om, hvilken pleje er det rette for dit møbel, anbefaler vi, at du altid rådfører dig med din nærmeste My Home medarbejder. Mangler du rense- og plejemidler til behandling af din bænk? Den klarer vi også for dig. Hos My Home har du gode chancer for at finde netop det, som du skal bruge til pleje og rengøring af bænke.

Køb din bænk online hos My Home Møbler

Uanset om du har store eller små spørgsmål om vores bænke, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vores flinke medarbejdere i kundeservice hjælper dig godt på vej med faglig vejledning og giver dig efter bedste evne svar på dine spørgsmål. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan føle dig tryg og sikker ved dit valg af nyt møbel fra My Home Møbler.

 

Er du på jagt efter et specielt godt køb med et nyt møbel på tilbud? Uanset om du leder efter en ny bænk eller mangler andre møbler til din bolig, kan du med fordel holde øje med vores aktuelle tilbudsavis for flere skarpe tilbud. Hos My Home Møbler sætter vi en dyd i at kunne give dig flotte priser på trendige møbler i høj kvalitet.

 

Har du brug for hurtig levering af din bænk? Op til 80% af vores produkter kan du få leveret direkte til døren indenfor blot én enkelt uge. Du kan blandt andet få din nye bænk direkte ind ad døren eller til din foretrukne My Home butik. Du kan læse mere om vores fleksible leveringsmuligheder lige her.

Måske synes du om