nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

De fleste af os kender sikkert til lysten til at slænge benene op på sofaen. Men det kan være svært at finde plads til den helt rigtige sofa. Heldigvis har vi hos My Home Møbler et stort udvalg af forskellige sofaer med chaiselong i flere forskellige størrelser og stilarter. Om du mangler den store sofa med god plads eller den lille chaiselong med magasin, så er det hos os, du finder din nye sofa.

 

I vores sortiment har vi et hav af sofaer med chaiselong med forskellige farver i bl.a. grøn, grå og sort. Vi importerer varerne direkte fra fabrik, så du får høj komfort og kvalitet til lave priser. Så kan du finde en sofa til netop din smag og stil - og til en fordelagtig pris. Sæt dig til rette, smid benene op, og gør, hvad du har lyst til. For med en chaiselongsofa er der lagt op til hygge og forkælelse.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Derfor er en sofa med chaiselong et godt valg

Tænd fjernsynet, snup en lur eller læs en god bog. Med en sofa med chaiselong i hjemmet er der lagt op til mange hyggelige stunder, hvor du samtidig har mulighed for at smække benene op. Den gode komfort, som kendetegner alle vores møbler, følger naturligvis med. Selvom vi både har tilbud, og sofaerne er billige, går vi ikke kompromis med kvalitet og design. Fællesnævneren for vores lækre sofaer er, at du får ekstra god mulighed for at kunne forkæle dig selv og dine gæster.

 

Masser af plads til afslapning

Ved at vælge en sofa med chaiselong får du god plads til at smide benene op uden at fylde hele sofaen. Det populære møbel lægger nemlig op til at være en ægte flyder efter en lang dag på arbejde eller i en afslappet weekend. Når din partner eller familie samtidig vil sidde i sofaen, er der derfor god plads til jer alle. Det er her, du hygger dig, når du er syg eller har brug for at ligge på langs.

 

En hyggelig oase

Den rigtige sofa med chaiselong præsenterer mange måder at skabe en hyggelig atmosfære i stuen, hvad end chaiselongen er placeret til højre eller venstre op mod væggen som en ægte hjørnesofa eller peger frit ud i rummet. En chaiselongsofa kan selvfølgelig fylde mere end andre typer sofaer - til gengæld fungerer din nye siddeplads perfekt som et loungemøbel med plads til alle i hjemmet. Har du først målt rigtigt, optager den ikke al plads i rummet. Kombinationen af de mange fordele giver dig komfort og kvalitet til nærmest ingen penge. En sofa med chaiselong leverer bestemt de perfekte rammer for kvalitetstid.

Vælg en chaiselong efter dine behov

Flere af vores sofaer er vendbare, mens andre ikke er. Uanset hvad, så er det vigtigt, at du gør dig dine tanker og måler op, inden du køber. For hvem gider bruge energi og tid på en sofa, der alligevel ikke passer ind?

 

Har du fundet en sofa, der frister dit øje? Om du er til polyester, velour, læder eller noget fjerde, så kontakt os for at høre om mulighederne med vores sofaer. Vi tilbyder alt fra 3-personers sofaer med chaiselong til sovesofaer med chaiselong. Alt du skal gøre, er at vælge en sofa, der passer til dit hjem og din stil. Hvis du er på udkig efter en sofa med dobbelt chaiselong, er vores udvalg af u-sofaer det perfekte valg.

 

Tre gode råde til at vælge din nye chaiselongsofa

  1. Hvor meget plads har du til din sofa? Mål din stue op, og gem målene, inden du gør dig et køb. Så undgår du at købe en for lille eller for stor sofa. Det kan også være, at du gerne vil have plads nok til at kunne få en ny sofa med ekstra bred chaiselong. Samtidig kan du overveje hvorvidt chaiselongen skal være højre- eller venstrevendt, både i forhold til plads og indretning i rummet.

 

  1. Hvilket materiale skal sofaen være i? Og hvem skal sidde på det? Med børn og kæledyr i hjemmet er det en god idé med et slidstærkt materiale, der er nemt at gøre rent. En sofa i læder er typisk lettest at rengøre og tørre. På den anden side kan har de som regel et større vedligeholdelsesbehov. Med en sofa i stof er begge fortegn omvendte. Husk dog at vedligeholde din sofa uanset materiale. Så ser den pænest ud og holder i endnu længere tid.

 

  1. Hvordan skal din nye sofa se ud? Betrækkets farve kan passe med resten af indretningen, men du kan også vælge en lidt mere vovet farve, der skaber et flot visuelt udtryk. En lædersofa med chaiselong i eksempelvis cognac eller sort skaber et rustikt og eksklusivt udtryk i rummet. En sofa i velour skaber en varm og hyggelig stemning med krydret med flotte og underspillede nuancer, der drager øjet.

 

Du kan vælge at følge rådene, og du er naturligvis velkommen til at spørge om vejledning i vores butikker eller online hos vores kundeservice. Med disse tre råd kan du gøre processen til din drømmesofa med chaiselong meget nemmere. De klassiske chaiselongsofaer i grå nuancer er et meget populært valg blandt danskerne - derfor er det også dem, du primært finder hos os.

Find billig chaiselong i høj kvalitet

Hos My Home Møbler har vi priser, som alle kan være med på. Og selvom vi holder priserne nede, sparer vi bestemt ikke på kvaliteten. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at du går på kompromis med komfort og holdbarhed, når du handler hos os. I vores spændende udvalg af sofaer med chaiselong har vi nemlig kombineret kvalitet med formidable priser. Det kalder vi en god handel.

 

Vælg f.eks. en 3-personers sofa med chaiselong i polyester og med høj slidstyrke. Er sofaen vendbar, bestemmer du selv, om chaiselongen skal være i højre eller venstre side. I så fald kan du lynhurtigt flytte den rundt i stuen og tilpasse sofaen herefter, hvis du ønsker det. Mange af vores sofaer har et nordisk og stilrent design. Det gør det nemt for dig at finde en chaiselongsofa, der passer til dit hjems indretning. Med lækre ben af eg får du både natur og moderne design ind i din stue.

 

Prøv din nye sofa med chaiselong i vores butikker

Vi garanterer altid god kvalitet til formidable priser. Alligevel er det vigtigt, at både du, dine gæster og familie sidder og ligger godt. Derfor bør du ikke købe hvilken som helst chaiselongsofa (eller andet siddemøbel for den sags skyld) uden at have prøvet den først. Er den behagelig for din ryg? Er materialet i din stil? Og ligger du godt? De mange, men vigtige spørgsmål, lægger op til et besøg. Derfor er du hos My Home Møbler velkommen til at kigge forbi en af vores butikker landet rundt.

 

Ring, og spørg, om vi har din ønskede sofa med chaiselong på lager - eller prøv en af vores mange andre sofaer i butikken. Så er du sikker på god komfort og et godt køb, som du kan få glæde af i mange år.

Køb billige sofaer med chaiselong hos My Home Møbler

Drømmer du om en lækker sofa, du kan slappe af i? Gør din drøm til virkelighed med din nye drømmesofa fra My Home Møbler. Op til 80% af vores sortiment bliver leveret inden for blot én uge. Vi vil nemlig gøre vores bedste for at tilfredsstille dig, så vi sammen kan imødekomme dine ønsker. Som landsdækkende butik kan du nemt finde en My Home Møbler nær dig.

Måske synes du om