nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

VI FEJRER FØDSELSDAG - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

De fleste af os kender sikkert til lysten til at slænge benene op på sofaen. Men det kan være svært at finde plads til den helt rigtige sofa. Heldigvis har vi hos My Home Møbler flere forskellige sofaer med chaiselong. Om du mangler den store sofa med god plads eller den lille chaiselong med magasin, så er det hos os, du finder din nye sofa. 

 

I vores sortiment har vi billige chaiselong sofaer i nuancer af bl.a. grøn, grå og sort. Så kan du finde en sofa til netop din smag og stil. Sæt dig til rette, smid benene op og gør, hvad du har lyst til. For med en chaiselong er der lagt op til hygge og forkælelse. Vi importerer varerne direkte fra fabrik, så du får lave priser.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Derfor er en chaiselong sofa et godt valg

Slæng benene op og tænd fjernsynet, snup en lur eller læs en god bog. Med en chaiselong i hjemmet er der lagt op til mange hyggelige stunder. Den gode komfort i vores møbler følger naturligvis med - også selvom vi både har tilbud, og sofaerne er billige. For fællesnævneren for vores lækre sofaer er, at du får ekstra god mulighed for at kunne forkæle dig selv og dine gæster.

 

Du får desuden god plads til at smide benene op uden at fylde hele sofaen. Det populære møbel lægger nemlig op til at være en ægte flyder efter en lang dag på arbejde eller i en afslappet weekend. Når din partner eller familie samtidig vil sidde i sofaen, er der derfor god plads til jer alle. Det er her, du hygger dig, når du er syg eller har brug for at ligge på langs.

 

Samtidig skaber den rigtige chaiselong også en hyggelig atmosfære og skiller sig ud fra normale sofaer. En chaiselong kan selvfølgelig fylde mere end andre typer sofaer - til gengæld fungerer din nye siddeplads perfekt som et loungemøbel med plads til alle i hjemmet. Har du først målt rigtigt, optager den ikke al plads i rummet. Kombinationen af de mange fordele giver dig komfort og kvalitet til nærmest ingen penge. Det er de perfekte rammer for kvalitetstid. Så hvad venter du på?

Vælg en chaiselong efter dine behov

Har du fundet en sofa, der frister dit øje? Om du er til polyester, velour, læder eller noget fjerde, så kontakt os for at høre om mulighederne med vores sofaer. Vi tilbyder alt fra 3-personers sofaer med chaiselong til sovesofa med chaiselong. Alt du skal gøre, er at vælge en sofa, der passer til dit hjem og din stil.

 

Flere af vores sofaer er vendbare, mens andre ikke er. Uanset hvad, så er det vigtigt, at du gør dig dine tanker og måler op, inden du køber. For hvem gider bruge energi og tid på en sofa, der alligevel ikke passer ind? Hos My Home Møbler vægter vi din tilfredshed højt. 

 

Få disse tre råd med på vejen:
  1. Hvor meget plads har du til din sofa? Mål stuen op og gem målene, inden du gør dig et køb. Så undgår du at købe en for lille eller for stor sofa
  2. Hvilket materiale skal sofaen være i? Og hvem skal sidde på det? Med børn og kæledyr i hjemmet er det en god idé med et slidstærkt materiale, der er nemt at gøre rent
  3. Hvordan skal din nye sofa se ud? Betrækkets farve kan passe med resten af indretningen, men du kan også vælge en lidt mere vovet farve

Du kan vælge at følge rådene, og du er naturligvis velkommen til at spørge om vejledning i butikkerne. Med disse tre råd kan du gøre processen til din drømmesofa meget nemmere. De klassiske chaiselong sofaer i grå nuancer er klart favoritterne blandt danskerne - derfor er det også dem, du primært kan finde hos os. 

Find billig chaiselong i høj kvalitet

Hos My Home Møbler har vi priser, som alle kan være med på. Og selvom vi holder priserne nede, sparer vi bestemt ikke på kvaliteten. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at du går på kompromis med komfort og holdbarhed, når du handler hos os. I vores spændende udvalg af sofaer med chaiselong har vi nemlig kombineret kvalitet med formidable priser. Vi ønsker at give dig en god handel, så du kan være tilfreds.

 

Vælg f.eks. en 3-personers sofa med chaiselong i polyester og med høj slidstyrke. Er sofaen vendbar, bestemmer du selv, om chaiselongen skal være i højre eller venstre side. I så fald kan du lynhurtigt flytte den rundt i stuen og tilpasse sofaen herefter, hvis du ønsker det. Mange af vores sofaer har et nordisk og simpelt design. Det gør det nemt for dig at indrette dit hjem. Med lækre ben af eg får du både natur og moderne design ind i stuen.

 

Husk at vedligeholde din sofa. Så ser den pænest ud og holder i længere tid.

 

Prøv din nye sofa i vores butikker

Vi garanterer altid god kvalitet til formidable priser. Alligevel er det vigtigt, at både du, dine gæster og familie sidder og ligger godt. Derfor bør du ikke købe hvilken som helst chaiselong sofa (eller andet siddemøbel for den sags skyld) uden at have prøvet den først. Er den behagelig for din ryg? Er materialet i din stil? Og ligger du godt? De mange, men vigtige spørgsmål, lægger op til et besøg. Derfor er du hos My Home Møbler velkommen til at kigge forbi en af vores butikker landet rundt. 

 

Ring og spørg, om vi har din ønskede chaiselong sofa på lager - eller prøv en af vores mange andre sofaer i butikken. Så er du sikker på god komfort og et godt køb.

Køb billige sofaer med chaiselong hos My Home Møbler

Drømmer du om en lækker sofa, du kan slappe af i? Gør din drøm til virkelighed med din nye drømmesofa fra My Home Møbler. Op til 80% af vores sortiment bliver leveret inden for blot én uge. Vi vil nemlig gøre vores bedste for at tilfredsstille dig, så vi sammen kan imødekomme dine ønsker. Som landsdækkende butik kan du nemt finde en My Home Møbler nær dig.

Måske synes du om