nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE ALLE DE NYE HAVEMØBLER TIL SKARPE PRISER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Ugentlig rengøring og omsorg kan gøre en stor forskel for dine møblers levetid. Og ikke mindst deres udseende. Det vil vi naturligvis gerne hjælpe med. Derfor kan du finde forskellige slags plejemidler og tekstilrens i webshoppen. Find ud af, hvilke der passer til netop dine møbler. Læs også vores gode råd, om hvordan du kommer af med pletterne.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Bestil effektive plejemidler og tekstilrens

Øv. Er du lige kommet til at vælte et glas vin ud på gulvet? Eller har børnene leget med tusch i sofaen? Pletter, snavs og fedt er sjældent et pænt syn på dine møbler. Især ikke hvis dine øjne hele tiden falder på den mørkerøde plet på træet. Eller hvis lædersofaen viser tegn på fedtede håndflader og snavs fra bukser. Bliver det ikke fjernet med det samme, vil dine møbler hurtigt se beskidte ud.


Der er heldigvis gode løsninger til at fjerne pletter og snavs på møbler. Du kan nemlig bruge effektive plejemidler og tekstilrens til forskellige materialer. Mange af dem er også gode til at forebygge slid. Hvis du for eksempel ejer en sofa i læder, kan læderrens reducere risikoen for udtørring, ridser og falmning. Får dine træmøbler regelmæssig behandling med voks, kan du også bevare træets naturlige egenskaber i længere tid.


Begge former for plejemidler og mere til finder du lige her hos My Home Møbler. Vi ønsker nemlig, at du kan være glad for dine tæpper, møbler og tekstiler i længst muligt tid. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du bruger de rigtige midler og metoder. Ellers risikerer du at gøre mere skade end gavn, da materialet kan blive ødelagt. Vi tilbyder blandt andet:


 • Tekstilrens: Til almindelig vedligehold og generel rens af møbler

 • Skumrens: Til genstridige pletter, hvis almindelig tekstilrens ikke er nok

 • Tekstil imprægnering: Til alt slags stof - dog ikke velour, da det kan få skjolder


Læs vores gode råd, om hvordan du vedligeholder og renser dine møbler.


Sådan renser du din sofa for pletter

Er der pletter på stuens måske vigtigste møbel? Tjek, hvilken slags tekstil din sofa er lavet af. Det kan nemlig have stor betydning for, hvordan du bedst muligt kan rengøre den. Hvis den for eksempel er lavet af stof, kan du normalt rense den med lidt flydende sæbe uden problemer. Herunder får du vores guide:


 1. Start først med at skrabe og tørre pletterne op. Du kan eventuelt bruge en kniv og køkkenrulle. Undgå så vidt muligt at gnide eller skrubbe pletten for hårdt, da det kan slide betrækket. Fortsæt, indtil køkkenrullen ikke suger noget væske op. 


 1. Bagefter støvsuger du sofaen, så løst snavs ikke danner skjolder. 


 1. Spray læder-, skum- eller tekstilrens på det beskidte område, og lad det virke i nogle få minutter. Massér rensemidlet forsigtigt ind i materialet med en blød svamp. Så løsner snavs og skidt sig.


 1. Nu skal du forsigtigt duppe på pletten. Brug bløde, fnugfri klude, der er opvredet i rent vand. Opsug fugten igen. Gentag processen, hvis pletten ikke er væk.


 1. Slut af med at støvsuge området, når sofaen er helt tør. Spray bagefter materialet med imprægnering til tekstil eller læder.


Er det en lædersofa, anbefaler vi også lædercreme og lædersæbe flere gange årligt. De beskytter mod pletter og sørger for, at læderet ikke sprækker. Se mere af vores boligtilbehør her.


Sådan renser du dine træmøbler

Vil du have de samme pæne træmøbler i lang tid? Så er daglig pleje vigtigt for at beholde deres udseende. Her skal du bruge en ren, blød klud opvredet i lunkent vand. Undgå at anvende nogen former for rengøringsmidler, kemikalier eller ståluld på møblerne. Gå i stedet efter plejemidler, der er lavet til netop dit type træ.


 1. Start med at tørre pletten af med en ren, blød klud opvredet i lunkent vand. 


 1. Følg dernæst vejledningen på træsæbe til ubehandlet eller sæbebehandlet træ. Påfør produktet med en klud i træets åreretning. Vent herefter cirka 10 minutter.


 1. Fjern eventuel overskydende træsæbe med en ren svamp eller klud, der er hårdt opvredet i rent, varmt vand. Lad til sidst møblet tørre.


Det kan ske, at træet rejser sig efter de første sæbebehandlinger. Her bør du bruge en slibesvamp eller fint sandpapir til at slibe hele møblet i årernes retning. Bagefter er det nødvendigt at give møblet endnu en sæbebehandling.


Beskyt dine møbler med imprægnering

Når du har renset dine møbler, kan det være en god idé at imprægnere dem. Det vil sige, at du behandler møblerne med en væske, der gør materialet mere modstandsdygtig overfor vand- og oliebaserede pletter. Så kan du bedre undgå at skulle rengøre dine tæpper så ofte. Den daglige rengøring vil også blive hurtigere og lettere, da skidt og snavs har svært ved at trænge ned i stoffet.


Især tekstilrens imprægnering er en god løsning til både stolehynder, pyntepuder, tøj og tæpper. Du skal blot spraye det på møblet og lade det tørre i lidt over en times tid. Du kan være tryg ved, at imprægneringen ikke vil ændre stoffets udseende. Tværtimod. Din sofa vil se pæn ud i længere tid, fordi den er bedre beskyttet mod snavs og spild.


Hos My Home Møbler har vi imprægnering til både læder og tekstil. Begge er udviklet til nemt at beskytte overfladerne. Hvad enten din sofa er lavet af ruskind, nubuck, slebet læder eller stofbetræk. Hvis uheldet alligevel er ude, og du selv vil fjerne pletten, skal du gå i gang så snart, den er opstået. Jo længere tid du venter, jo sværere bliver det nemlig at fjerne den.


Husk gode handsker og fornuftig opbevaring

Vær opmærksom på, at nogle rensemidler og skrappe rengøringsmidler kan forårsage allergisk hudreaktion. Du bør derfor altid bruge beskyttelseshandsker, når du arbejder med plejeprodukter. Derudover skal de altid opbevares utilgængeligt for børn og ikke være i nærheden af varme, varme overflader eller gnister. Spray ikke mod åben ild eller andre antændelseskilder, og undgå indånding af sprayen.


Har du spørgsmål til vores udvalg, så kom forbi en af vores butikker. Her vil vi med glæde vejlede dig, så du kan være helt tryg. Er det ikke muligt, kan du naturligvis kontakte vores kundeservice.

Måske synes du om