nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA NEDSATTE PRISER PÅ HAVEMØBLER - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Når du tilbringer en stor del af din levetid i sengen, hvorfor så ikke bruge pengene på noget ekstra godt? Hos My Home Møbler finder du flere billige dobbeltsenge, du kan sove godt i flere år frem. Selvom prisen er sat ned, kan du stadig føle dig udhvilet og nyde den ekstra gode plads i vores senge. Det er med andre ord penge, der er givet godt ud - så tag et kig i vores sortiment her på siden og bestil din nye dobbeltseng i dag.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Dobbeltsenge - dobbelt så meget glæde

Den bedste dobbeltseng er den, der dækker dine og evt. din partners behov. Og så må den også gerne se æstetisk ud. Vi har sørget for, at du kan finde dobbeltsenge i flere varianter med løbende udskiftning af vores sortiment. Så har du altid et opdateret udvalg at vælge imellem og mulighed for en god nattesøvn. Hos os kan du blandt andet finde:

 

 • Billige dobbeltsenge i god kvalitet
 • Forskellige modeller og designs
 • Bløde og hårde madrasser
 • Lav og høj dobbeltseng

 

En af de bedste fordele ved en dobbeltseng er selvfølgelig mere plads. For er der to om at dele sengen i dit hjem, kan en seng på 140x200 cm hurtigt virke for lille, når du og din partner vil have god plads. Derudover holder vi priserne nede, så du ikke bruger en formue på en ny seng. Med en fantastisk dobbeltseng kan du således se frem til mere komfort, rigeligt med plads og en udhvilet krop.

Dobbeltseng eller kontinentalseng?

Har du tænkt over, hvad forskellen er på en kontinentalseng og dobbeltseng? Der er faktisk en forskel, selvom de to forskellige sengetyper godt kan se ens ud. En dobbeltseng er ofte en bred betegnelse for en seng med plads til to personer. Omvendt er en kontinentalseng en specifik type seng, der består af flere lag - det gør også sengen højere end en normal dobbeltseng. Bestiller du en seng med en boxmadras og sengestel med høje ben, kan du også få højden med.

 

Hvilken seng der passer bedst til dig, ved du bedst selv. Dog vil vi her hos My Home Møbler gerne hjælpe dig godt på vej. Så slipper du for at ligge i en seng, du hverken føler dig tilfreds med eller tilpas i. Den optimale seng skal nemlig have en passende bredde, hårdhed og opfylde dine ønsker. Den forkerte seng kan betyde ondt i ryggen, når du vågner op.

 

 • En kontinentalseng er som sagt en seng med tre lag: nederst en boxramme, dernæst en springmadras og øverst en topmadras. Denne sengetype er særdeles populær, fordi den er billig, ligesom du får god komfort.

 

 • En elevationsseng er til dig, der ønsker at hæve og sænke madrassen ved hovedet eller fødderne. Ønsker du forskellige liggestillinger, vil du gerne læse en bog eller se TV i sengen, er denne dobbeltseng et optimalt valg.

 

 • En boxmadras er enkel og indeholder ikke så meget andet end en god seng at sove på. Typisk er den monteret på en træramme, som gør madrassen robust, men mindre fleksibel - til gengæld er den klar med det samme.

 

Hvad er desuden et dejligt soveværelse uden et pænt klædeskabeller et matchende natbord? Det hele kan du finde hos My Home Møbler. Sommetider er det de enkelte elementer i soveværelset, der skaber dit ønskede sovemiljø. 

4 tips: Sådan vælger du den rette hårdhed

Madrasser har forskellige fastheder, og det er ikke ligegyldigt, hvilken du vælger. Sådan er det i hvert fald, hvis du gerne vil have en madras, der passer til din krop. Den rigtige fasthed afhænger blandt andet af din vægt - en tommelfingerregel er, at jo mere du vejer, desto hårdere skal din madras være. Ellers kan du risikere at synke ned i din dobbeltseng.

 

I vores sortiment har vi både medium og faste madrasser. Her er dit mål at vælge en dobbeltseng, der kommer med en ergonomisk god madras, der holder din rygsøjle lige.  Undgå at lave en typisk fejl, hvor du og din partner får samme hårdhed. Med mindre I vejer det samme, har du brug for to typer af fastheder. Det giver begge partnere god komfort. Når du kigger efter en god madras, bør du overveje følgende:

 

 1. Optimal støtte: Musklerne i din krop skal kunne slappe af i din dobbeltseng. Hoved, nakke, skuldre, rygsøjle og hofte skal derfor ligge i en neutral position. Tænk igen på vægt og hårdhed.

 2. Vælg forskelligt: Sover du med en partner i din dobbeltseng, anbefaler vi to forskellige madrasser. Det er også smart, hvis en af jer sover uroligt om natten, og hvis jeres vægte er forskellige.

 3. Ekstra komfort: En topmadras kan være med til at tilpasse liggekomforten endnu bedre. Topmadrasser forlænger også levetiden på din seng. Vælg ud fra forskelligt slags skum som Memory og Latex.

 4. Tilpas sovestilling: Sover du på siden, så vælg en madras, der afhjælper trykket på hofte og skuldre. Ligger du mest på maven, bør du vælge en fastere madras for at undgå svaj i ryggen.

 

Vi håber, du er blevet klogere på, hvilken dobbeltseng og hårdhed, der passer bedst til dig. Er du stadig i tvivl, eller har du spørgsmål om et specifikt produkt? Find information til kundeservice og tal med vores kyndige personale. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du kan foretage dig et trygt og sikkert køb. 

Bestil din komfortable dobbeltseng her

Er du klar til at bestille din nye dobbeltseng med hjem? Kom forbi en af vores landsdækkende butikker og afprøv din seng. Når du har besluttet dig, kan du nemt og hurtigt bestille din dobbeltseng online på myhomemøbler.dk - 80% af vores varer bliver leveret inden for én uge!

 

Det kan være svært at vælge dobbeltsenge uden at have afprøvet dem først. Hvordan er de at ligge på? Former de sig efter din krop? Ved at afprøve både madrasser og dobbeltseng af, kan du nemmere vurdere, om en hård eller blød dobbeltseng passer jer. Måske sengen skal være længere, eller du finder ud af, at du ønsker en høj dobbeltseng med opbevaring? I vores butikker kan du også trække på vores ekspertise. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Måske synes du om