nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA VILDE TILBUD I OUTLET!

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Havemøbelsæt

 

Find et stilfuldt havemøbelsæt til en god pris. Vi har et varieret udvalg til både den lille familie, og når du har mange mennesker ved bordet. Samtidig kan du vælge mellem havemøbelsæt i træ, flettet polyrattan og andre populære materialer. Så ønsker du at skabe et hyggeligt og indbydende udeareal, hvor både bord og stole matcher? Lad dig inspirere af vores havemøbelsæt, og bestil nemt de møbler hjem, der passer til din smag og have.

 

  

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Nyd vejret i behagelige og billige havemøbelsæt

Står sommeren for døren? Så er det bare om at nyde det gode vejr, mens du kan. For den danske sommer er lunefuld. Derfor er det en god idé at have nogle udendørs møbler, hvor du kan slappe af, læse en god bog og spise hyggelige middage i aftensolen. Derfor er der ikke altid tid eller overskud til at finde nogle nye havemøbler, der matcher hinanden. 


Det er her, vores havemøbelsæt kommer ind i billedet. Med dem behøver du ikke gå på jagt efter havestole og et bord, der matcher – vi har allerede gjort arbejdet for dig. Det vil sige, når du køber et havemøbelsæt hos os, så får du både stole og bord med i prisen. De passer sammen i både stil, materiale og farve. På den måde er et havemøbelsæt en hurtig og nem måde at få et sammenhængende udtryk på din altan eller terrasse med have.


Samtidig har vi forskellige mål. Vi ønsker nemlig, at alle skal kunne nyde tiden udenfor, når vejret er godt. Der er derfor havemøbler med plads til to personer til den lille altan, ligesom du kan få et stort havemøbelsæt til mange personer. Brug pladsen til eksempelvis at spise morgenmaden i dine havemøbler på terrassen, eller tænd op i grillen, når du kommer hjem fra arbejde. Tilføjer du et par praktiske hynder og puder til udendørs brug, sikrer du, at alle sidder alle godt.


Ved at købe et samlet havemøbelsæt, får du altså et bord og stole, der matcher hinanden. For dig betyder det en sommer i det danske vejr, hvor du med stor sandsynlighed kan få de helt rigtige havemøbelsæt til dine behov. Indret haven, din lille terrasse eller altanen efter dine behov, og skab en hyggelig oase i det lune sommervejr.


Hvilke nye havemøbler skal du vælge?

Sommeren er for mange lig med masser af hygge og afslapning i udendørs selskab. Du har sikkert også idéer til den helt rigtige indretning af din have eller altan. Skal drømmen gå i opfyldelse, er der dog visse punkter om havemøbler, der er en god idé at tænke over inden. For eksempel bør du spørge dig selv, om du ønsker:

 

Komfort eller design: Et flot design kan gøre meget for indretningen af din have og dit hjem. Vælger du ud fra resten af din bolig, kan dit havemøbelsæt matche indretningen og dermed være prikken over i’et. Dog er komfort alfa og omega i dit valg af havemøbler. Køb derfor også altid havehynder, så du kan sidde godt.

 

Træ eller plastik: Skal dine havemøbler fra My Home Møbler kræve minimal vedligeholdelse? Hos os finder du blandt andet polyrattan og nonwood-havemøbelsæt, der begge er populære og stærke materialer. De kan tåle at stå ude året rundt og har en lang holdbarhed. Går du efter træ, får du i stedet et smukt naturmateriale, der med lidt knofedt kan holde i mange sæsoner. Vi har blandt andet havemøbler i teaktræ – et oplagt valg, da de er yderst hårdføre.

 

Meget eller ingen plads: Det er selvfølgelig ikke smart med et stort havebord og brede havestole, hvis din altan er lille. Omvendt kan et cafébord virke malplaceret på en stor terrasse. Mål derfor gerne din altan, have eller hvor end dit havemøbelsæt skal stå, så du får en fornemmelse af, hvad du har plads til. Hos My Home Møbler kan du heldigvis finde alt fra hyggelige caféborde til et store havemøbelsæt med plads til mange personer.


Firkantede eller runde havemøbler: Ønsker du, at haven skal have et blødt udtryk, så kan du med fordel vælge et rundt havemøbelsæt. Det giver også mere plads end firkantede møbler, og de siddende har let ved at få øjenkontakt med alle. Omvendt passer firkantede borde til de fleste hjem. Mange forskellige firkantede borde kommer oftest med tillægsplader, hvorfor de er gode til store familier. 


Find flere gode havemøbler for enhver smag

Hos My Home Møbler synes vi, det er vigtigt, at du bliver tilfreds med dit køb. Derfor har vi billige havemøbler, der passer ind i langt de fleste haver og altaner. Det er uanset, om du har brug for en romantisk havebænk i hjørnet, et smart firkantet bord i glas eller et klassisk havemøbelsæt i træ, der kan skabe glæde i mange år. Du finder helt sikkert møblet hos os. Så kan du nyde sommeren i dine udendørs møbler.


Har du for eksempel en stor terrasse med masser af plads? Så er vores store haveborde perfekte til hygge sammen med alle de mange mennesker, du holder af – eller hvis du bare gerne vil have masser af bordplads til aftensmaden. Når du skal finde det optimale havemøbler, bør du dog spørge dig selv om, hvor meget plads du har til rådighed, og hvor mange siddepladser du skal bruge. Så er der plads til alle omkring bordet.


Det kan også være, at du bor i en lejlighed? I så fald vil et smart cafébord og to stole lige være sagen. De lette møbler kan du nemt rykke rundt på, så du altid kan sidde i solen. 

Har du en udestue, kan dine havemøbler også være nyttige, når efteråret byder på blæse- og regnvejr. Med den særlige oase kan du dermed skabe harmoni mellem ude og inde - året rundt. 


Mulighederne er mange, når du skal vælge havemøbler hos My Home Møbler. Så kig dig omkring, og få det helt perfekte havemøbelsæt for dig. Uanset hvad du vælger at bestille hjem, får du altid stærke priser og adgang til et spændende udvalg af havemøbler til en fin kvalitet. Vi har ofte havemøbler på tilbud, og vi tilpasser løbende vores sortiment. 


Find et nyt havemøbelsæt med vores rådgivning

Er du i tvivl om vores havemøblers kvalitet, et bestemt produkt eller noget tredje? Hos My Home Møbler får du altid et godt serviceniveau. Derfor skal du også endelig kontakte os, hvis du er i tvivl. Sammen finder vi en løsning, der passer til dine ønsker og drømme. Uanset hvilke havemøbler, du leder efter, så har du gode forudsætninger for at ende din søgen hos os. Her får du billige havemøbler, hvor du kan skabe din helt egen og private udendørs plads.


Sørg for, at møblerne holder længe ved at bruge et overtræk til opbevaring om vinteren. På den måde er møblerne beskyttet mod dårligt vejr og kolde temperaturer. Det er selvom, om du er på kig efter et rundt havesæt, et hyggeligt cafébord, en afslappende hængekøje eller et af vores mere robuste havemøbelsæt til alt slags vejr. Tør dem også af med en våd klud, inden du stiller dem ind og igen, når du stiller møblerne ud. Er de lavet af træ, så giv det naturlige materiale en omgang olie.

Måske synes du om