nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

VI FEJRER FØDSELSDAG - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Mangler du nye spisebordsstole til din spisestue? Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af moderigtige stole til spisestuen i forskellige designs, materialer og farver til fordelagtige priser. Vi får vores møbler direkte fra producenten, så du kan få spisebordsstole i en høj kvalitet til særligt lave priser. Spisestuen er ofte et sted hvor familien bliver samlet. Ikke kun i forbindelse med dagens måltider, men også til skønne hyggestunder. Derfor er det vigtigt at du sidder godt og komfortabelt på en spisebordsstol i ordentlig kvalitet, og det er lige netop hvad du kan finde her.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Find moderne spisebordsstole til dit hjem 

Spisestuen er for mange personer en central del af hjemmet, hvor hele flokken kan sidde og nyde et godt måltid i hyggeligt selskab med hinanden. Med en spisebordsstol i et ordentligt og komfortabelt design bliver den skønne stund ikke afbrudt af en ubehagelig stol. Hos My Home Møbler stræber vi efter at give dig holdbare og behagelige møbler, uden at du skal betale en masse. Går du på opdagelse i vores brede udvalg af nye spisebordsstole, kan du se frem til at finde:

 

  • Moderne spisebordsstole i tidens designs
  • Flere forskellige materialer i høj kvalitet
  • Forskellige typer af komfortabel rygstøtte
  • Spisebordsstole med og uden armlæn
  • Løbende specielle tilbud på udvalgte møbler

 

Vi sørger, for at du altid kan finde møbler til fordelagtige priser hos os. Hvis du vil gøre et specielt godt køb til spisestuen, har du også chancen for at finde en flere af vores spisebordsstole på tilbud. Hold øje med fantastiske besparelser her på siden, eller tag et kig på vores tilbudsavis for flere flotte tilbud.

Hos My Home Møbler kan du også finde et billigt spisebord i høj kvalitet for et fuldendt spisebordssæt. Vælg blandt solide spiseborde i flot naturligt træ og elegante moderne borde. Du kan også få borde med mulighed for udvidelse og tillægsplader, så du kan få plads til alle gæsterne. Vi har med andre ord sikkert noget for dig og så til en fremragende pris. Du er altid velkommen til at tage et smut forbi vores butikker for at se og prøve vores spisebordsstole samt alle vores andre fantastiske møbler.

Hvilke spisebordsstole passer til dig?

Er du usikker på, hvilke spisebordsstole der er de rette for dig? Så læs med her. Du kan nemlig vælge blandt et bredt udvalg af flotte spisebordsstole på Myhomemøbler.dk og i din foretrukne My Home butik. Er det for eksempel vigtigt for dig at stolene kan klare livlig aktivitet og er nemme at holde rene? Eller går du efter spisebordsstole, der passer ind til dit foretrukne indretningstema? 

 

Der kan være mange opfattelser af, hvad den “rigtige spisebordsstol” er for dig. Du kan altid spørge os for hjælp til inspiration til en flot spisestue. Du kan også gøre dig nogle overvejelser, som du har mulighed for at bruge til at indsnævre dit valg:

 

  • Valg af materialer - Du kan for eksempel overveje, om du foretrækker en elegant stol i læderlook eller en ekstra blød stofstol. Har du i forvejen et træbord med naturligt udseende, kan du eksempelvis vælge en spisebordsstol i delvist træ for et flot match. 

 

  • Farver og stil - Går du efter en farverig spisebordsstol i tidens trend, der kan pifte lidt ekstra liv i spisestuen? Eller er du mere til klassiske og tidløse spisebordsstole? Det handler om at finde den rette stil, som du synes passer bedst til din indretning. 

 

  • Let eller robust - Nogle spisebordsstole er tungere og mere robuste end andre. Dermed kan du med fordel overveje, hvor meget du plejer at flytte rundt på dine spisebordsstole derhjemme, så alle har mulighed for at rykke på stolene uden at slide for meget på gulvet.

 

  • Med eller uden armlæn - Til de lange aftener med godt selskab kan du måske have brug for en stol med armlæn. På den måde kan armene få et hvil, uden at du skal læne dig frem til bordet. Til gengæld kan de hurtige komme til at fylde mere i rummet.

Gode tips til at vedligeholde din spisebordsstol

Alt den aktivitet omkring spisebordet kan over tid sætte sine spor på stolene. Derfor kan det være fornuftigt, at du sørger for at vedligeholde dem samt rengøre dem effektivt, hvis der bliver spildt  mad og drikke på dem. Vi guider dig nemt igennem en række tips og tricks til at få længerevarende glæde af dine stole. Alt efter hvilket materiale, som din spisebordsstol består af, skal der anvendes forskellige midler og metoder for at opnå det mest effektive resultat. 

Stof og læder

Hvis din stol er lavet med stof eller læder, kan du med fordel imprægnere den for effektiv beskyttelse. Til ægte læder kan der være behov for, at du løbende anvender læderrens og lædercreme. Lædercreme er især anbefalet, før du tager stolene i brug for første gang. Rengøring af imiteret læder kan du normalt klare med en våd klud. Ellers har vi også de rette plejemidler og sæber til yderligere rengøring.

 

Rengøring af en velour stol eller andre spisebordsstole i stof bør gøres med forsigtighed. Normalt er det bedst, hvis du holder dig til støvsugning og eventuel pletrensning, men du bør være sikker på, at rensemidlet ikke beskadiger stolens betræk. 

Træ

Har du en spisebordsstol, der består helt eller delvist af træ? Så afhænger det rette pleje- og rengøringsmiddel i høj grad af, hvilken overfladebehandling træet har fået. Det er normalt enten en oliebehandlet, sæbebehandlet eller en lakeret overflade. Du kan læse mere om vedligeholdelse af dine træmøbler i vores hjælpsomme pjece.

 

Du kan sørge for at få mest muligt ud af dine spisebordsstole med de rette rense- og plejemidler. Er du i tvivl om hvilken metode, der er anbefalet til netop dine spisebordsstole, kan du få nyttige råd hos vores flinke medarbejdere i din lokale My Home butik eller ved at kontakte os på mail. 

Billige spisebordsstole online hos My Home Møbler

Hjælpen er aldrig langt væk hos My Home Møbler. Vi giver dig altid gerne et par gode råd, så du er sikker på, at det bliver den helt rigtige stol, du anskaffer dig. Vi står klar til at hjælpe dig i vores butikker landet over og på telefon eller e-mail. Vores venlige og faguddannede medarbejdere sørger, for at du får den rette vejledning til at finde de rette møbler for dig. Bestil online og få hurtig levering til dit hjem eller til din nærmeste My Home butik. Du kan læse mere om, hvor og hvordan du kan modtage dine møbler her. Vi har altid et stort udvalg af møbler til de forskellige rum i din bolig. Det eneste, vi har skåret ned på, er de høje priser.

 

Måske synes du om