Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Øvrige rum

Andre rum i huset

Kontoret

16 varer i denne kategori

Kontormøbler

Vis

Køkkenet

3 varer i denne kategori

Køkkenet

 

Køkkenet er i dag et centralt sted i huset, et samlingssted hvor man bruger rigtigt meget af ens tid. Et rum hvor man både hygger sig som familie, med et spil, god mad eller noget helt andet. My Home har et udvalg af forskellige produkter til køkkenet og bordet. Du kan med sikkerhed altid finde et eller andet, du mangler i dit køkken, her i webshoppen eller i en af vores mange butikker, landet over. Husk vi sender gerne dine varer direkte til din dør, men du har også mulighed for at komme ud til os. Du kan finde din My Home Butik under siden om os. Vi glæder os til at høre fra dig!  

 

Ta´et kig rundt og find ting til dit køkken

Vis

Entreén

18 varer i denne kategori

Entremøbler

Det første man ser når man træder ind i et hjem er tit og ofte entremøbler, da entréen er det første rum man kommer ind i. Med flotte møbler og en hyggelig indretning, får du dine gæster til at føle dig velkommen så snart de træder ind i dit hjem.

 

Mangler du et sted at hænge overtøj mm, så kan du finde knage og stumtjener her til formålet. Det er vigtigt at have et sted inden for døren, hvor gæster og man selv kan hænge jakken på, og hvis pladsen i entréen er trang, kan en knagerække være en god løsning. Har man lidt mere plads at gøre med er en stumtjener et sjovt og dekorativt møbel til opbevaring overtøj. Denne kan også være god til fx at hænge hatte, tasker og paraplyer på. 

 

Flotte entre møblér fra My Home

Vis

Børneværelset

8 varer i denne kategori

Børnemøbler

Vis

Gamerværelset

6 varer i denne kategori

Vis