Gratis fragt til butik eller levering hjem til dig kun kr. 299

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Er der ikke længere plads til alle ved spisebordet? Måske mangler du et smart lille bord til køkkenet? Uanset om du går efter store eller små spiseborde til dit hjem, kan du finde det her. Hos My Home Møbler tilbyder vi altid et stort udvalg af spiseborde i mange forskellige designs, materialer og størrelser. Du kan få spiseborde i en høj kvalitet til en fordelagtig pris. Vi har nemlig skåret det dyre mellemled fra, så du kan få et moderigtigt og billigt spisebord. Gå på opdagelse i vores stærke udvalg af store og små spiseborde.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Opdag et nyt og billigt spisebord

I dag repræsenterer et spisebord oftest langt mere end blot et sted, vi kan sidde og nyde vores måltider. Spisebordet er blevet et samlingssted, hvor familie og venner kan mødes til hygge, leg, samtaler og ikke mindst de dejlige hjemmelavede måltider. Vi har et stort udvalg af store og små spiseborde. Med et nyt spisebord Fra My Home Møbler får du blandt andet:

 

 • Solide spiseborde i høj kvalitet
 • Spiseborde i moderne designs
 • Flotte træborde i høj kvalitet
 • Og naturligvis mange skarpe priser! 

 

Uanset hvor meget eller lidt plads du har derhjemme, kan du finde det rette spisebord for dig hos os. Skal du for eksempel have nok bordplads til den store familiesammenkomst? Eller er det oftest et mindre selskab til middagen? Den klarer vi for dig. Hos My Home Møbler har vi et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til hjemmet. Find dit nye spisebord og meget mere hos os.

 

Savner du også noget nyt og behageligt at sidde på? Vi har også et stort udvalg af spisebordsstole til bordet i spisestuen. Her kan du finde billige stole i flere forskellige stile og materialer, så du har mulighed for at sammensætte et flot sæt. Udover at spisebordet kan være et funktionelt og vigtigt møbel i dit hjem, bør bordet nemlig også passe ind i rummet rent stilmæssigt. Du kan få et nyt spisebord i flere forskellige materialer og farver. 

 

Vælg blandt lyse og mørker farver samt materialer som træ og metal med mere. Alternativt kan du også slippe for besværet ved finde inspiration til flotte kombinationer til din indretning. Du kan nemlig købe et komplet spisebordssæt til en særlig fordelagtig pris. 

 

Vi har også små spiseborde til dit hjem. Skal dit spisebord for eksempel stå i køkkenet? Så kan du skabe et lille hyggeligt hjørne til morgenbordet med et lille bord. Er dit spisebord i køkkenet stort nok, kan du ligeledes skabe en hyggelig og afslappende stemning med en flot træbænk. Her kan du desuden putte et dejligt blødt skind ovenpå for en behagelig og moderne bænk.

Vælg mellem store og små spiseborde

Der er ingen grund til bekymring. Vi har et bredt udvalg af flere forskellige varianter af store og små spiseborde, der passer til din bolig. Er du for eksempel til et helt rundt spisebord, der kan bryde med de firkantede rammer i rummet? Hos My Home Møbler kan du finde et billigt spisebord i varianter som: 

 

 • Firkantet spisebord - Fordelen ved et firkantet spisebord er naturligvis, at du kan få mest muligt bordplads, så hele familien kan sidde ved bordet. Her er der også mulighed for at få ekstra plads med en tillægsplade til bordenden, som enten er inkluderet eller kan blive købt for en fair pris.

 

 • Rundt spisebord - Et rundt spisebord giver dig god mulighed for samtale med hele bordet. Det skaber en hyggelig rundkreds lignende stemning. Det er også et praktisk valg, hvis du for eksempel godt kan lide at spille Matador, Ludo og andre underholdende brætspil.  

 

 • Spisebord med udtræk - Vælger du et spisebord med udtræk kan du placere op til flere tillægsplader i midten af bordet for ekstra længde. Det er særligt ovale bord, der giver mere bordplads end et normalt rundt bord. På den måde kan du få plads til alle på en smart og diskret vis. 

 

 • Lille spisebord - Små spiseborde er et oplagt valg til den mindre bolig, hvor pladsen er knap. Det kan for eksempel fungere som et bord i din lille hyggelige stue. Det kan også blive benyttet som en spiseplads i køkkenhjørnet til de mindre måltider eller som en hjemmearbejdsplads.

 

En lang række af vores spiseborde kommer med udtræk og tilhørende tillægsplader. Så kan du have en mindre kompakt spisebord i hverdagen og slå det ud, når gæsterne kommer forbi. Er du vild med et specielt spisebord, der ikke lige har nogen af delene inkluderet? Så tag et kig på vores udvalg af forskellige tillægsplader til spiseborde.

Sådan kan du beholde en flot og ren træoverflade  

Er du i tvivl om, hvordan du holder dit træbord pænt og flot? Er du for eksempel usikker på, om du må bruge sandpapir til at behandle ridser på overfladen? Eller vil du vide hvor tit bør du pleje dit bord? Find svaret på det og mere lige her. 

 

Det kan være en rigtig god idé at sørge for den rette pleje til overfladerne. Vi anbefaler forskellige midler og metoder, alt efter hvilken overfladebehandling træet har fået. Vi hjælper dig med gode råde til at give dit spisebord en lang og flot levetid. Du kan læse om alt det, du skal vide til behandling og vedligeholdelse i vores dybdegående vejledning til pleje af træ. Overfladen af dit spisebord i træ kan enten være:

 

 • Oliebehandlet
 • Sæbebehandlet
 • Lakeret

 

Lakerede overflader er nemmest at vedligeholde, da du kun skal sørge for eventuel rengøring efter behov. Til gengæld kan det være sværere at reparere ridser og andre afmærkninger på en lakeret overflade, da eksempelvis sandpapir ødelægger overfladen yderligere. Olie- og sæbebehandlede overflader er mere krævende i vedligeholdelse. Vi anbefaler derfor, at du behandler det cirka hver fjerde måned, eller når der er behov for det. 

 

Husk også at behandle dit nye flotte spisebord, før du sætter dig til den første middag ved bordet. Du kan finde de rette trærens og træsæbe her. Har du brug for flere tips til at vedligeholde og rengøre dine møbler? Så tøv ikke med at spørge os om hjælp. Vi står klar til at rådgive dig både i vores butikker og online.

Vi hjælper dig til et godt og billigt spisebord

Kom forbi vores landsdækkende My Home butikker til en hyggelig og informativ snak. Vi tager altid imod dig med et smil. Vi vejleder og rådgiver gerne i forbindelse med køb af et nyt og billigt spisebord eller andre møbler. Vores venlige medarbejdere er desuden faguddannede, så du kan regne med altid at få en dedikeret og professionel hjælp. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores hjælpsomme kundeservice på e-mail eller telefon. Du finder vores kontaktoplysninger lige her. Vil du gerne have fat i din lokale My Home butik? Så kan du finde adresse, åbningstider og kontaktinformation via vores oversigt over butikker her. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde dine drømmemøbler hos os. Vælg og bestil dit nye spisebord online i dag.

 

Måske synes du om