nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

VI FEJRER FØDSELSDAG - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Mangler du en sofa i stuen, børneværelset, ungdomsværelset eller i sommerhuset? På denne side finder du helt sikkert en model, der passer i din smag og stil her hos My Home Møbler. Vi tilbyder mange forskellige modeller, designs, møbelstoffer og træsorter. Fælles for dem alle er, at det altid er til lave priser og i en god kvalitet.

 

Se vores store udvalg af lædersofaer, stofsofaer, lædersofa med chaiselong, stofsofa med chaiselong eller puf til din sofa. Sæt dig godt til rette og forny stuen med en smart sofa!

Chaiselongsofaer

230 varer i denne kategori

Vis

Hjørnesofaer

175 varer i denne kategori

Vis

Sovesofaer

67 varer i denne kategori

Vis

Læder/læderlook sofaer

49 varer i denne kategori

Vis

U-sofaer

132 varer i denne kategori

Vis

Sofagrupper

91 varer i denne kategori

Vis

4 personers sofaer

23 varer i denne kategori

Vis

2 personers sofaer

78 varer i denne kategori

Vis

3 personers sofaer

140 varer i denne kategori

Vis

Sofaen er centrum for hygge

Familiens samlingspunkt. Afslapning foran fjernsynet. En fristende plads for en god lur. Ja, der er mange fordele ved en god sofa, og for flere personer er det stuens vigtigste møbel. Det er her, vi slår os ned efter en lang dag i skole, på studie eller arbejde. Når det er fredag, og vi samler familien for at se en god film med en skål slik ved hånden. Eller måske bare læse en god bog. Kort sagt danner sofaen ramme for hygge og nærvær med dem, du holder af. Med vores udvalg kan du blandt andet:

 

 • Flyde ud på en chaiselong sofa
 • Hygge med familien på en hjørnesofa
 • Sove komfortabelt på en sovesofa
 • Få plads med en 2- og 3-personers sofa
 • Vælge mellem lædersofaer og sofaer af stof

Find sofaer på tilbud til alle stilarter

En sofa er et must i ethvert hjem. Ved at danne ramme for hygge, afslapning og nærvær, skal en god sofa kunne leve op til lidt af hvert. Der skal altså ikke blive sparet på kvaliteten, hvorfor My Home Møbler har masser af billige sofaer i god kvalitet. Det vil sige, at du stensikkert kan føle dig godt tilpas, når du sætter dig til rette i din nye sofa fra My Home Møbler. 

 

Vi vil gerne forkæle dig med gode tilbud, så følg med her på siden. Er du heldig, har vi tit sofaer på tilbud. Både lædersofa på tilbud og eller de populære grå sofaer. Med sortimentet af sofaer kan du således få mere for pengene, så du har råd til at indrette resten af dit hjem. 

 

Se også vores øvrige produkter til dagligstuen, hvor du blandt andet finder lænestole og populære sofaborde.

Her er komforten i højsædet

Går du med tankerne om at forny stilen i stuen? Det kan også være, du vil skifte over til en lækker lædersofa for den minimalistiske stil? Eller bare ønsker en ny farve i hjemmet? For os hos My Home Møbler er god kvalitet lig med holdbare materialer, skønne farver, behageligt betræk og god komfort til kroppen.

 

Vælg for eksempel en let og lækker 2-personers sofa lavet af det moderne velour. Du kan også gå efter den rå stil med en hjørnesofa i læder. Hvad venter du på? Er du tvivl om, hvad du bør gå efter, så giver vi dig fem hurtige og gode råd til at finde en god og billig sofa hos os.

 

Skal din sove være flot at se på i lang tid? Klik her for at se vores brede udvalg af rense- og plejemidler.

5 tips til at finde din nye sofa

At finde den helt rigtige sofa til dine ønsker og drømme kræver den rigtige forberedelse. Da vi bruger sofaen til mange dejlige øjeblikke, skal den også leve op til dine behov og krav. En sofa skal nemlig både være praktisk og have et æstetisk udtryk. Hos My Home Møbler har vi solgt sofaer i mange år, og derfor får du her nogle gode råd med på vejen:

 

 1. Hvor meget plads har du? Som noget af det første bør du kigge efter en sofa, der faktisk kan være i rummet. Skal den stå i et hjørne, er der plads midt i rummet, eller skal den også fungere som en seng? Mål op, inden du køber en sofa online eller besøger en af vores butikker. På den måde er du sikker på, om sofaen er for stor eller for lille.
   
 2. Hvordan skal din sofa se ud? Har du en stor stue, kan en hjørnesofa med plads til hele familien være smart. Kniber det omvendt med plads, er en sovesofa eller en sofa med chaiselong en løsning, da begge kan give følelsen af mere plads. Udseendet varierer bredt, og du kan både finde brede og smalle sofaer, ligesom højden varierer.
   
 3. Hvilken farve skal din sofa have? Grå, sort, brun, grøn eller blå? Mulighederne er mange. Selvom din yndlingsfarve måske er brun, er det ikke sikkert, farven passer til resten af indretningen. Er din stue lille, kan lyse farve hjælpe. Det er naturligvis omvendt med en stor stue, hvor mørke farver kan trække opmærksomheden. Vil du være med på de nyeste trends, ligger blå og grå sofaer i toppen.
   
 4. Hvilket materiale er du til? Hos My Home Møbler kan du købe en sofa i læder eller en sofa lavet af stof. Begge materialer er fantastiske og har hver deres fordele og ulemper. En fordel ved læder er den nemme rengøring og er mere slidstærkt end stof. Det perfekte valg for det rå og maskuline udtryk. Omvendt kan en stofsofa virke hyggelig og varmere, ligesom den typisk er rarere at sidde på. Stofsofaer er sværere at gøre rent, hvis du for eksempel har hund eller børn, der spilder.
   
 5. Skal du have overnattende gæster? Bor familien langt væk, eller har du tit en ven på besøg, så kan en sovesofa være en oplagt løsning. Udover at du sparer på pladsen, så er en sovesofa også god til opbevaring og i teenageværelset. 

 

Hvad du vælger af sofa, er i sidste ende helt op til dig. Vi skal nok give dig mulighederne for at finde den helt rigtige. Vores sofaer, om det er en sovesofa, 2-personers sofa eller en hjørnesofa, er altid med øje for flot design, dejlig komfort og billige priser. En god sofa skal nemlig ikke koste hele dit budget, og derfor går vi hverken på kompromis med pris eller kvalitet.

Køb sofaer og sofa på tilbud hos My Home Møbler

 

Er du stadig i tvivl om vores sofaer? Ring eller skriv til os her. Vi hjælper dig også, hvis du har spørgsmål om en bestemt bestilling, produkt eller lignende. Om du mangler en sofa eller bare er på udkig efter inspiration, er vi leveringsdygtige og sparer ikke på serviceniveauet. Her finder du altid komfortable sofaer på udsalg og til faste lave priser.