nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

EKSTRA NEDSATTE PRISER PÅ HAVEMØBLER - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Din enkeltseng er en af de vigtigste møbler i hjemmet. Det skyldes især, at vi tilbringer en stor del af døgnets timer her, og derfor er det vigtigt, at du ligger komfortabelt og uden gener. Hos My Home Møbler har vi et bredt udvalg af billige senge med masser af komfort. På denne side finder du skønne enkeltsenge, der passer perfekt til små værelser og til dig, der sover alene. Læs desuden vores guide længere nede om, hvilken enkeltseng, der er bedst for netop dig.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Vågn veludhvilet op i din enkeltseng

Soveværelset er måske ikke der, du tilbringer det meste af dine vågne timer. Alligevel er det et vigtigt rum, som er med til at påvirke din søvn og måske resten af din dag. Afslappet eller hyggelig stemning, behageligt sovemiljø, rare farver og ikke mindst en dejlig enkeltseng. Opfylder dit soveværelse disse relevante kriterier, kan du se frem til at sove godt. Hvis du leder efter en billig, men behagelig enkeltseng, så har vi flere af slagsen her på siden. 

 

Når du er på udkig efter enkeltsenge fra My Home Møbler, kan du blandt andet:

 

  • Finde enkeltsenge til dine præferencer
  • Få op til flere dejlige komfortzoner
  • Sove godt og vågne veludhvilet op
  • Vælge enkeltsenge i flere modeller
  • Få gode kvaliteter og lave prisklasser

 

Overvej også hvilket tilbehør der måtte være brug for. Måske en æstetisk flot sengegavl, solide ben eller et sengebord? Hos My Home Møbler har vi nøje udvalgt vores sortiment af enkeltsenge og skåret dyre mellemled fra. Du får desuden den bedste kvalitet til prisen. Vi importerer nemlig direkte fra fabrik, og vi har aftaler med leverandører, som vægter kvalitet højt. Derfor kan vi stå inde for kvaliteten af de varer, som vi sælger til dig. Kvalitet og komfort går nemlig hånd i hånd, så du vil altså ikke fortryde at vælge en enkeltseng fra vores sortiment.

Hvilke enkeltsenge er bedst for dig? 

Er du i tvivl om, hvilken enkeltseng du skal vælge? En enkeltseng dækker over senge med en bredde på 80 eller 90 cm. Denne størrelse passer rigtig godt til dig, som sover alene, har et lille soveværelse eller måske ønsker at placere to enkeltsenge ved siden af hinanden, hvis du sover med en partner. Har du behov for en større seng, så er det måske en trekvartseng, dobbeltseng eller stor sovesofa, du leder efter. Alle tre størrelser kan du naturligvis finde hos os. 

 

Vi har nedenunder samlet de vigtigste overvejelser, du bør få styr på, inden du køber en enkeltseng. Har du spørgsmål til et af punkterne eller noget andet vedrørende din ordre? Tøv ikke med at prikke os på skulderen i butikken eller ring direkte til os via kundeservice. Vi vil altid gerne hjælpe dig, så du kan gå herfra med en god mavefornemmelse og et tilfredsstillende køb.

Kig efter komfortzoner i din enkeltseng

Jo flere komfortzoner i madrassen, jo bedre kan du ligge i den samme position i længere tid. For dig betyder det et mere roligt og bedre søvnforløb. De ekstra komfortzoner er placeret i hele madrassen, så skuldre, rygsøjle, lænd og hofte får så skånsom støtte som muligt. Så kan du vågne friskere op om morgenen og få en god start på dagen. Vi anbefaler vores madrasser med fem til syv komfortzoner.

Beslut dig for materialer i madrassen

Ligegyldigt hvilken seng du køber, bør du tage stilling til hvilke materialer, der er brugt i din potentielle madras. Hos My Home Møbler møder du boxmadrasser samt madrasser til elevationssenge og kontinentalsenge. Typisk består kernen i vores madrasser af forskellige typer fjedre, herunder bonell eller pocketfjedre og holdbart polyetherskum, også kaldet purskum.

Vælg enkeltseng med den rette fasthed

Ligegyldigt hvilket materiale, du vælger, skal du også holde øje med hårdhed. Det generelle råd er, at jo mere du vejer, jo hårdere skal din madras være. Hvis du vælger en for blød madras, synker dine skuldre og nakke for meget ned. Mærk efter, at din rygsøjles position er lige, når du ligger på siden på madrassen. Du kan ofte finde med medium hårdhed eller fast hårdhed i vores udvalg. 

Tilføj en topmadras til dit køb

Samtidigt er en topmadras også yderst relevant for dig. For det første er en topmadras med til at sikre længere holdbarhed til din madras. Mange af os har nemlig tendens til at svede om natten, hvilket slider på madrassen. For det andet får du mere komfort takket være det ekstra lag. Har din topmadras et aftageligt betræk, er den også meget nemmere at vaske end en hel boxmadras.

Sådan kan du bruge en enkeltseng i hverdagen

Kender du følelsen af, at du vågner midt om natten, fordi din makker ligger uroligt og får sengen til at hoppe? Der er ikke en værre start på dagen end at vågne uoplagt på grund af forstyrret søvn. Med en enkelt seng i dit soveværelse – eller to af slagsen – har du skabt den helt perfekte seng for netop dine behov og ønsker. Her skal du nemlig ikke dele madrassen med andre. Selv hvis du har brug for en dobbeltseng, kan to enkeltsenge fungere som alternativ. Det giver desuden også mulighed for, at du kan tilpasse madrassens fasthed efter din krop og ikke gå på kompromis.

 

At vælge en enkeltseng behøver ikke kun at være på grund af pladsmangel. En anden væsentlig fordel ved kun at have en enkelt seng er, at du stadig får mange muligheder. Du kan for eksempel bruge din enkeltseng som gæsteseng, børneseng eller siddeplads. Om dagen kan du gøre sengen mere hyggelig ved at lægge et sengetæppe på og bruge den som sofa – voilà! Din enkeltseng er nu blevet til en dejlig sofa. Enkeltsenge er med andre ord din smarte løsning i soveværelset eller i andre dele af hjemmet. 

Køb en billig og enkelt seng her

 

Er du parat til at købe en enkeltseng til dig selv eller en i familien? Så er vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Glem ikke at prøve din nye seng af i en af vores mange butikker, før du trykker køb. At fornemme sengens materialer og teste modellen kan nemlig gøre dig klogere på, hvilken seng du skal gå efter. Vi glæder os til at betjene dig. Har du spørgsmål, er vi mere end klar til at svare så tilfredsstillende på dem, som det er muligt.

 

Måske synes du om