nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

VI FEJRER FØDSELSDAG - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Vil du gerne sove godt? Nyd en nat i drømmeland på din nye seng, mens du får et velfortjent pusterum. At sove er afgørende for vores trivsel, og derfor er det også vigtigt, at du ligger komfortabelt. 

 

Det har vi heldigvis forstand på. Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af behagelige senge, som du kan tilpasse til din krop og dine behov. Her er gode senge i den bedste kvalitet til faste lave priser. For dig betyder det en god nats søvn de næste mange år. Kig i vores udvalg af forskellige senge og madrasser. Sov godt og drøm sødt!

 

Kontinentalsenge

389 varer i denne kategori

Vis

Boxmadrasser

5 varer i denne kategori

Vis

Elevationssenge

6 varer i denne kategori

Vis

Enkeltsenge

37 varer i denne kategori

Vis

Trekvartsenge

47 varer i denne kategori

Vis

Dobbeltsenge

172 varer i denne kategori

Vis

Ny seng: Som at svæve på en sky

Det er altid en individuel sag at skulle vælge en ny seng og den bedste seng, der passer bedst til din krop. Hos My Home Møbler er vi stolte af at kunne levere fremragende kvalitet til billige priser. For vi ved, hvor vigtig søvn er for dit helbred. Derfor kan du nemt finde en billig, men lækker seng eller madras, som giver dig den støtte og komfort, som du har brug for. I sortimentet finder du blandt andet:

 

  • Praktiske elevations- og kontinentalsenge
  • Behagelige boxmadrasser, så du ligger godt
  • Flotte dobbeltsenge med hovedgavl for det moderne look
  • Forskellig hårdhed og fjedertype til dine behov

 

Ved du ikke, hvilken madras der vil være bedst for dig? Læs vores guide på siden, så du er helt sikker på at købe den perfekte seng.

Sådan finder du den bedste seng eller madras

Det kan være en stor mundfuld at skulle finde en ny seng til soveværelset. Skal den være flot at se på? Læser du i sengen? Eller er den kun til at sove i? Uanset hvad du beslutter dig for, er det vigtigste, at din ryg og resten af kroppen har det godt.

 

Når du ved, hvad du vil bruge sengen til, bør du tage stilling til, hvilken type seng du ønsker. Hos My Home Møbler har vi smarte boxmadrasser, der giver dig en god basisseng med fokus på funktionalitet. En kontinentalseng er den komplette løsning med fokus på komfort og design. Endelig tilbyder vi et udvalg af moderne elevationssenge, der giver dig den ultimative luksus med mulighed for at ændre liggepositionen.

 

Er du mere end én i sengen? Vi har et flot sortiment af dobbeltsenge. Vær opmærksom på, at din partner ikke nødvendigvis har samme behov som dig. En tommelfingerregel er, at du bør vælge fasthed ud fra din vægt.

 

Husk også at tage højde for, at sengen helst være mindst 20 cm længere end den person, der ligger i den. Ingen gider have en seng, hvor fødderne stikker ud over fodenden.

 

Læs vores gode råd om vedligeholdelse, så din seng holder i længere tid.

Elevationssenge

Kan du lide at sidde i sengen og læse eller se fjernsyn, så er det vigtigt, at din ryg og nakke får god støtte. Her er elevationssengen et meget populært valg, fordi du kan justere hoved- og fodenden. Det betyder, at sengen bliver formet efter, hvordan du ønsker det. Helt uden at få gener i ryg og nakke. 

 

Vores madrasser er yderst behagelige, og de bliver nemt holdt godt på plads, så du kan fokusere på din bog eller serie. Overvejer du at købe en elevationsseng, anbefaler vi, at du kommer forbi en af vores butikker og tester både seng og dens funktioner. 

Kontinentalsenge

Drømmer du om et luksuriøst hotel-udtryk i soveværelset? Kontinentalsengene kan meget vel være løsningen. En kontinentalseng er bygget op i tre dele: nederst en boxramme, dernæst en springmadras og endelig en topmadras, der sikrer komfort. De mange lag giver dig en rigtig god liggekomfort og en elegant sengeløsning, så dit soveværelse får en eksklusiv finish.

Boxmadrasser

Denne type madras kan du nemt tage i brug, da du ikke behøver en sengeramme, men blot nogle solide ben. Fordelene ved boxmadrasser er, at du får rigtig meget for pengene. Uden at du skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Og så er vores boxmadrasser virkelig lette at have med at gøre. Det simple design betyder også, at den heller ikke fylder nær så meget som for eksempel en elevationsseng eller en kontinentalseng gør.

 

Inden du køber seng og madras, bør du prøve madrassen ved at ligge på den. Her skal rygsøjlen ligge parallelt med sengen – både når du ligger på ryggen og på siden.

Føl dig godt tilpas med en sengegavl

Kan du lide at indrette dit soveværelse ned til mindste detalje? Om du er til den romantiske stil eller klassisk indretning, så kan en sengegavl være prikken over i’et i soveværelset. Sengegavle giver soveværelset et eksklusivt og moderne look. Og hvorfor sidde med ryggen mod en kold væg, når du kan sidde behageligt op ad en blød og dekorativ sengegavl?

 

På denne side kan du købe kontinentalsenge i topklasse med lækre hovedgavl. Fra det moderne blå velour til den klassiske gavl i gråt stof. Kvaliteten og designet er altid i top, men til en pris, som du kan være med på.

Køb din nye seng hos My Home Møbler

 

Når du først har fået din nye seng med hjem, kan det være fristende med en prøvelur. Bliver du i tvivl om kvaliteten, type af seng eller lignende, så kontakt os endelig. Sammen finder vi en løsning, så du kan drømme sødt i din nye seng....