nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

LEVERING HJEM TIL DIG KUN 349,- VED KØB OVER 3.999,- - GÆLDER KUN ONLINE BESTILLINGER 

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Det er ikke uden grund, at kontinentalsengen er sengespecialisternes foretrukne seng. Sengen har nemlig både højt komfortniveau og et appellerende udseende. En kontinentalseng er desuden speciel, fordi den har hele tre madraslag: en boxmadras forneden, springmadras
i midten og en topmadras øverst. Denne kombination giver dig et solidt fundament, optimal støtte og uovertruffen komfort.

Se vores flotte udvalg af kontinentalsenge her hos My Home Møbler. Hos os kan du både finde din næste luksus kontinentalseng,
en budgetvenlig kontinentalseng med en komfortabel topmadras og kontinentalsenge, hvor du får rigtig meget seng for pengene. 

 

 

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:
Fordelene ved en kontinentalseng

Forskellen på en kontinentalseng og almindelig seng er, at du med en kontinentalseng får tre forskellige lag: en boxramme, springmadras og topmadras. Boxrammen fungerer som  base og fundament, mens springmadrassen er sengens komfortlag. Til slut har du topmadrassen, som vil tage imod størstedelen af slitagen. En topmadras er derfor også med til at forlænge levetiden på hele sengen.

 

De tre lag gør desuden sengen højere end mange traditionelle senge, hvilket er særlig karakteristisk for en kontinentalseng. Men en kontinentalseng er altså meget mere end et pænt møbel til soveværelset. De tre madraslag giver dig nemlig en komplet sengeløsning. De tilbyder nemlig forskellige typer støtte, som du kan sætte sammen. En kontinentalseng understøtter nemlig både din kropsvægt og dine bevægelser om natten til perfektion.

 

Ligeledes giver kontinentalsengen dig en funktionel højde, der gør det nemt for dig at komme op i den aftenen og ud af om morgenen. Topmadrassens funktion betyder også, at du og din partner undgår den irriterende revne i midten af sengen. På den måde ligger I komfortabelt, uanset hvor i sengen, I befinder jer.

 

Med en kontinentalseng får du:

 

     God nattesøvn

     Ingen revner i midten af sengen

     God højde på sengen til at komme op

     Bedre liggekomfort og ergonomisk støtte hele natten lang

     Mulighed for at tilvælge en flot sengegavl

Der er således mange fordele ved at vælge en kontinentalseng. Det populære møbel vinder også flere og flere pladser i danske soveværelser. Ønsker du ikke en elevationsseng, men vil du stadig have en god dobbeltseng, så er en ny kontinentalseng nemlig et rigtig godt alternativ.

 

Vælg en komfortabel topmadras, der passer til dine behov

En topmadras er ikke alene god, fordi den beskytter sengen og forlænger dens levetiden. Den har desuden en masse komfortgivende egenskaber. Sammen med springmadrassen vil de to madrasser give dig en dybere nattesøvn og en utrolig liggekomfort. Hvilken type topmadras, der er bedst for dig og din søvn, er dog en meget individuel sag. Nogle vil gerne have en blød topmadras mens andre bedre kan lide en lidt hård madras. Nogle foretrækker en latex-topmadras, og andre vil en madras i memory skum. Så kom ned i vores fysiske butikker, og prøv dig frem. Det er den bedste måde at finde ud af, hvad der passer til dine behov.    

Hvordan vælger du den helt kontinentalseng?

Hos My Home Møbler kan du både finde kontinentalsenge med eller uden sengegavl, forskelligt slags fjedreindlæg, diverse farver og størrelser og meget mere. Du har med andre ord rigtig god mulighed for at finde netop den seng, der støtter din krop bedst muligt. Og da vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove, er det selvfølgelig vigtigt, at du ligger godt i din seng hele natten igennem. Derfor er der også en række vigtige egenskaber, som du bør have med i dine overvejelser, inden du investerer i en ny seng. Det handler især om:

 

     Madrassernes fasthed

     Madrassernes fjedertype og/eller skum

     Sengens størrelse

     Sengens højde

     Sengeben og tilbehør

Fasthed og fjedre/skum er især vigtigt at have med i sine overvejelser. Hårdhedsgraden er den følelse af fasthed, som en madras har. Hårdheden bliver bestemt af fjedrene eller skumkernen kombineret med madrassens toplag. Alle moderne springmadrasser er i dag udstyret med pocketfjedre. Disse har forskellige støttepunkter, hvoraf de mest kendte fjedre er pocket- og multipocketfjedre. Jo flere pocketfjedre der er, jo mere støtte får du.

 

Når det kommer til størrelsen på din kontinentalseng, så bør du altid vælge en, der er mindst ti centimeter længere end du er. På den måde er du sikker på, at du kan ligge ordentligt i sengen uden at ramme hovedet op i hovedgærdet eller ende med at få kolde fødder, fordi de stikker ud over sengens kant.

Vælg en seng, du sover godt i

Hvilken seng, du sover bedst i, varierer selvfølgelig fra person til person. En god tommelfingerregel er, at gå efter sengens fasthed i forhold til din vægt. En medium-hård madras anbefales til personer under 75 kilo, mens den faste anbefales til personer mellem 75 og 95 kilo. Vejer du over 95 kilo, vil den ekstra faste madras – en springmadras med multipocket fjedre – ofte være det rigtige valg for dig. Så den bedste kontinentalseng er altså den, der passer til dig og din vægt, og når vælger en kontinentalseng fra My Home Møbler, har du altså mulighed for at få en individuelt tilpasset støtte.

 

Er du i gang med den helt store opgradering af dit soveværelse, så kan du også passende tage et kig på vores store udvalg af klædeskabe og sengeborde. Vælg de møbler, du synes, kunne passe godt sammen med din nye kontinentalseng.

Find lækre kontinentalsenge på tilbud

Hvis du gerne vil have en billig kontinentalseng, hvor du ikke behøver gå på kompromis med sengens kvalitet, så kan du med fordel se nærmere på vores skønne kontinentalsenge på tilbud. Her finder du flere med 7-zonet pocket fjedreindlæg og topmadrasser med purskumskerne. Som betræk kan du også gå efter en smuk farve i velour eller det klassiske betræk i gråt stof.

 

En af de største fordele ved kontinentalsenge på tilbud er, at du sparer en masse penge. Senge kan nemlig være rigtig dyre. Derfor kan du måske have tendens til at gå på kompromis med komforten for en billig seng. Det kan have konsekvenser for både din komfort og din søvn. For er der noget mere træls end en seng, du er nødt til at konstant vende og dreje i, før du ligger godt?

 

Heldigvis er der penge at spare hos My Home Møbler, men det betyder bestemt ikke, at du må gå på kompromis på komforten. Så gå på udkig her i vores sortiment, og find den bedste seng for dig.

Husk dit tilbehør til din kontinentalseng

Du kan også overveje en sengegavl til din kontinentalseng, hvis du for eksempel elsker at spise morgenmad i sengen se en god film eller læse en bog inden sengetid. En sengegavl er ikke blot behagelig, den giver også soveværelset et stilfuldt udseende. Derfor har vi blandt andet smukke sengegavle med trenset syning, nakkepuder og enkle sengegavle uden mønstre og former.

Køb en kontinentalseng til hurtig levering

Det er en rigtig god idé at komme forbi en af vores butikker og fornemme det store udvalg af kontinentalsenge inden du køber dit kommende sengemøbel. For selvom du måske synes, at sengen lyder rigtig god, så er det utrolig vigtigt, at du også ligger godt deri. Og det finder du bedst ud af ved at teste vores kontinentalsenge i butikkerne. Bagefter kan du nemt bestille sengen online eller direkte i vores butik.

 

80 procent af vores varer bliver leveret inden for en uge, hvis varen er på lager. På den måde kan altså bestille online i dag og nyde din seng allerede i næste uge. Hos My Home Møbler får du derfor ikke alene lækre priser til en skarp pris – du får  god service og lynhurtig levering.

Måske synes du om