nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

I KAN STADIG TRYGT BESØGE VORES BUTIKKER, MEN VIS HENSYN TIL HINANDEN VED AT BRUGE MUNDBIND OG SPRITTE AF

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

En kontinentalseng har et ekstra lag i forhold til en traditionel seng. De mange lag giver sengen den karakteristiske højde og et appellerende udseende. Den vendbare springmadras forlænger levetiden på sengen og sørger for optimal komfort. Gennem madrassernes samarbejde får du en sund og behagelig liggeposition. Det giver dig en sublim søvn og ro. Se vores flotte udvalg af kontinentalsenge her hos My Home Møbler.

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Her er fordelene ved en kontinentalseng 

Forskellen på en kontinentalseng og almindelig seng er, at du med en kontinentalseng får tre forskellige lag: en boxramme, springmadras og topmadras. Boxrammen fungerer som “base”, mens springmadrassen er sengens komfortlag, og topmadrassen er for slitage ved brug af sengen (hvilket forlænger din sengs levetid).

 

Så hvad er fordelene ved en kontinentalseng? Først og fremmest får du en flot seng med et enormt indbydende udseende. Men en kontinentalseng er mere end blot et pænt møbel til soveværelset. De tre lag giver dig en komplet sengeløsning. De tilbyder nemlig forskellige typer støtte, som du kan sætte sammen. Det understøtter både din kropsvægt og bevægelser om natten til perfektion. 

 

Ligeledes skaber kontinentalsengen en højde, der er nem at komme i om aftenen, men også ud af om morgenen. Topmadrassens funktion betyder også, at du og din partner undgår revner i sengen. På den måde ligger du komfortabelt, uanset hvor i sengen, du befinder dig.

 

Med en kontinentalseng får du:

 

  • Ro, hvile og god plads
  • Ingen “revner” i midten af sengen
  • God højde på sengen til at komme op
  • Bedre liggekomfort og fantastisk søvn

Der er således mange fordele ved at vælge en kontinentalseng. Det populære møbel vinder også flere og flere pladser i danske soveværelser. Ønsker du ikke en elevationsseng, men stadig en god dobbeltseng, så er en kontinentalseng et rigtig godt alternativ.

Hvilken kontinentalseng skal jeg vælge?

Hos My Home Møbler kan du både finde kontinentalsenge med eller uden sengegavl, forskelligt slags fjedreindlæg, diverse farver og størrelser. Du har med andre ord god mulighed for at komme frem til seng, der støtter din krop bedst muligt. Da vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove, er det vigtigt, at du også ligger godt. Derfor bør du overveje følgende:

 

  • Madrassernes fasthed
  • Madrassernes fjedertype og/eller skum
  • Sengens størrelse
  • Sengens højde
  • Sengeben og tilbehør

Fasthed og fjedre/skum er de vigtigste punkter. Hårdhedsgraden er den følelse af fasthed, en madras har. Hårdheden bliver bestemt af fjedrene eller skumkernen kombineret med madrassens toplag. Alle moderne springmadrasser er i dag udstyret med pocket fjedre. De har mange støttepunkter, hvoraf de mest kendte fjedre er pocket- og multipocketfjedre. Jo flere pocketfjedre der er, jo mere støtte får du.

 

Desuden bør størrelsen på sengen som minimum være 10 cm længere end din højde. Så er du sikker på at kunne ligge ordentligt i sengen.

En seng du sover godt i

Hvad der er bedst, varierer fra person til person. Du bør for eksempel bestille en fast madras, hvis du vejer over 70 kg. Sover du med en partner, kan han eller hendes behov være anderledes. Som tommelfingerregel bør du gå efter en springmadras med multipocket fjedre, hvis du vejer over 95 kg.

 

Vælg for eksempel en skøn kontinentalseng på tilbud med 7-zonet pocket fjedreindlæg og topmadras med purskumskerne. Som betræk kan du gå efter en smuk farve i velour eller det klassiske betræk i gråt stof. Samarbejdet mellem sengens tre lag sikrer dig en sund støtte og forhåbentligt en dybere nattesøvn.

 

I sidste ende ved du bedst selv, hvordan sengen og madrassen er for dig. Brug 5-10 min. på at prøve vores kontinentalsenge og lyt til din krop. Leder du efter en ny seng, kan du passende købe matchende klædeskabe eller et par sengeborde, der passer ind i soveværelset.

Find lækre kontinentalsenge på tilbud

Hvem vil ikke gerne have ekstra god komfort, når vi skal sove? Det vil vi i hvert fald gerne her hos My Home Møbler. Og vores kunder skal selvfølgelig ikke gå glip af denne mulighed. Derfor har vi et blandet udvalg af skønne kontinentalsenge, som du også kan finde på tilbud. 

 

En af de største fordele ved kontinentalsenge på tilbud er, at du sparer en masse penge. Senge kan nemlig være rigtig dyre. Derfor kan du måske have tendens til at gå på kompromis med komforten for en billig seng. Det kan have konsekvenser for både din komfort og din søvn. For er der noget mere træls end en seng, du er nødt til at konstant vende og dreje i, før du ligger godt?

 

Heldigvis sparer du penge hos My Home Møbler, men bestemt ikke på komforten. Flere af vores kontinentalsenge har nemlig tyk topmadras med lækkert skumindlæg og moderne pocket fjedreindlæg. Sidstnævnte er med til at bearbejde din krop positivt og udsætter din nakke, skuldre og lænd for et lille modtryk. Topmadrassen er prikken over i’et, der afslutter hele sengen.

Husk tilbehør til din kontinentalseng

Du kan også overveje en sengegavl, hvis du for eksempel elsker at spise morgenmad i sengen eller se en god film med en, du holder af. En sengegavl er ikke blot behagelig, men giver også soveværelset et stilfuldt udseende. Her har vi blandt andet smukke sengegavle med trenset syning, nakkepuder og enkle sengegavle uden mønstre og former.

Køb en kontinentalseng til hurtig levering

Det er en rigtig god idé at komme forbi en af vores butikker og mærke på dit evt. kommende sengemøbel. Selvom du måske synes, at sengen lyder rigtig god og er flot, er det vigtigt, at du også ligger godt. Det finder du bedst ud af ved at teste vores kontinentalsenge i butikkerne. Bagefter kan du nemt bestille sengen online eller direkte i vores butik.

 

80% af vores varer bliver leveret inden for en uge, hvis varen er på lager. Du kan altså bestille online i dag og nyde din seng allerede i næste uge. Det er ikke blot god service, men også lækre senge til en skarp pris.

 

Måske synes du om