nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

LEVERING HJEM TIL DIG KUN 349,- VED KØB OVER 3.999,- - GÆLDER KUN ONLINE BESTILLINGER 

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Har du fuldendt hjemmet med pynteting? Hvis svaret er nej, så har du muligheden nu. Vi tilbyder nemlig en masse pynteting til stuen og resten af boligen – fra smukke lysestager og vaser til spejle og tæpper. Selv hvis du allerede har lidt forskellige nipsting, kan du altid finde noget nyt til enten dig selv eller en, du holder af. 


Gå på opdagelse i vores udvalg, og bliv inspireret til at skabe den helt rette stemning i dit hjem.

Puder

11 varer i denne kategori

Vis

Plaider

3 varer i denne kategori

Vis

Opbevaringskurve & kasser

3 varer i denne kategori

Vis

Hynder

2 varer i denne kategori

Vis

Skab en hyggelig stemning med dekoration

Hvad er et fuldendt hjem, hvis der ikke er detaljer og pynteting til at gøre det personligt? Det kan i hvert fald hurtigt virke bart, hvis indretningen kun består af møbler. Med de helt rette indretnings- og pynteting til stuen kan du skabe en helt ny indretning. Selv små forandringer som smukke vaser på sofabordet, forskellige urtepotter på vindueskarmen og billeder på væggen kan gøre en stor forskel.


Og du behøver ikke engang tømme lommerne for at nå i mål. Hos My Home Møbler har vi forskellige dekorationer til lave priser – om du leder efter et dejligt blødt tæppe til sofaen, et pænt spejl til entréen eller andre dekorative ting. Dekoration som dette kan løfte indretningen til nye højder i dit hjem. Hold dig derfor endelig ikke tilbage med at tænke kreativt.


Selvom de fleste nipsting ikke har en reel funktion, så kan de stadig skabe liv til børneværelset, på dit kontor, i soveværelset og i din dagligstue. De giver nemlig et skønt og personligt udtryk. Prøv for eksempel at indrette din stue i en nordisk stil, og oplev, hvordan alle de skønne designs kan skabe en personlig stemning. Samtidig er der stadig en vis ro og overskud i udtrykket.


Desuden er dekorationer ofte pyntegenstande i hjemmet, som du måske ikke tænker over, at du mangler for at skabe dét ekstra. Derfor kender du højst sandsynligt også en, som netop mangler lidt detaljer i indretningen. Hvorfor ikke glæde personen med en dekoration i gave? Så hjælper du med at sætte prikken over i'et i hjemmet.


Sådan kan du indrette dit pynt til stuen

Går du rundt med en indretningsarkitekt i maven? Eller føler du dig lidt på bar bund? Nogle gange kan vi have lyst til en masse forskellige boligtilbehør i stuen. Men det er ikke altid, det hele passer lige godt sammen. Andre gange ved vi måske slet ikke, hvor vi skal begynde. Har du det også sådan? Så har vi hos My Home Møbler samlet fire gode råd om indretning af pynt til stuen.


Tænk den øvrige bolig ind

Dekorationer kan være med til at gøre et hjem mere personligt og hyggeligt. Det er dem, hvorved du kan sætte dit personlige præg. Men det kan også virke rodet og usammenhængende, hvis du ikke har tænkt over den røde tråd. Vores første anbefaling er derfor, at du tænker hele boligen ind i indretningen af stuen. Er dine møbler for eksempel i mørke nuancer og toner, kan du tilføje pynt i kulørte farver.


Udtænk et tema eller en stil

Hvis du indretter et møbel eller en vindueskarm i stuen, så bør du holde dig til én bestemt stil eller et særligt tema. Hvis du eksempelvis vil lave en fin udstilling på din skænk, kan du gå efter de samme farver, materialer eller en anden rød tråd, der kan skabe sammenhæng. Blandt andet passer messing og blågrønne nuancer godt sammen med møbler i mørkt træ.


Skab orden i din dekoration

En hylde eller et bord indhyllet i en masse pynt bliver sjældent godt. Du kan nemlig risikere, at det ser rodet ud og virker malplaceret. Prøv derfor at stille dit pynt i grupper, og sæt dem gerne foran hinanden og/eller i forskellige niveauer. Det kan for eksempel være nogle table books til at skabe højde i den ene side af sofabordet. På den måde bliver der orden i rækkerne, og helheden virker mere gennemtænkt.


Jo flere billeder, jo færre pynteting til stuen

Din væg er en vigtig del af indretningen. Er den helt tom og hvid, kan stuen nemlig virke kedelig. Omvendt kan indretningen blive overvældende, hvis du både har en masse plakater og fotos lige ovenover skænken, der også har en masse pynt. Begræns dig derfor gerne lidt mere, når du placerer pynt på selve møblerne. Dog behøver billederne ikke hænge på væggen. Du kan også sætte dem stående på møblerne eller gulvet.


Shop dine pynteting til hjemmet i dag

Uanset hvordan du styler din boligindretning, så er det naturligvis op til dig, hvordan du vælger at indrette dit hjem. Skal det være brugskunst og dekoration, eller må de også gerne være praktiske eller minimalistiske? Kun du bestemmer. I sidste ende vil den rette dekoration være med til at skabe liv og hygge i ethvert rum. 


Mulighederne er uendelige, og hos My Home Møbler hjælper vi gerne til. Hvis du vil friske indretningen op med nogle flotte møbler eller nye pynteting til stuen, så har vi nemlig lidt af det hele. Hvad enten det er fine skulpturer til din vindueskarm, en ny vase med friske blomster til spisebordet eller lysestager, der skaber varme og en harmoniske stemning i rummet.


Mangler du god opbevaring til at eksempelvis gemme dit boligtilbehør væk, når du bliver træt af det? Eller måske netop til at kunne vise endnu mere pynt frem? Bliv inspireret af vores brede sortiment. Vi har både de klassiske reoler i træ til at sortere dine bøger eller få mere plads til skåle i køkkenet. Derudover kan du finde de populære vitrineskabe, TV-bænke og meget mere. 


Har du brug for vejledning, kan du altid spørge os til råds her på webshoppen eller besøge en af vores mange butikker i landet.