0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Dekoration

Pyntegenstande

Mangle du et par pyntegenstande og andre sjove pynteting til dit hjem så se mere her. Det er med de små ting indenfor boliginteriør man virkelig kan lege og give hjemmet sit helt personlige præg. Med de små pyntegenstande kan man give rummet nyt liv, og de kan være med til at bringe farver, stil og sjæl ind i stuen. Så spred lidt hygge og fyld hylder og vindueskarme op med nips.

Puder

2 varer i denne kategori

Pyntepuder

 

Puderne i sofaen skaber en varme og en hygge i det lille hjem. Både når det gælder sofaen i stuen, sovesofaen i ungdomsværelset eller sengen i soveværelset. Trænger man til lidt fornyelse i hjemmet, kan nye puder gøre underværker, og endda til en pris der er til at forstå. Sæt dit personlige præg på hjemmet med pyntepuder fra My Home. Vi har et stort sortiment af pyntepuder i forskellige farver, motiver og størrelser. Se vores puder her i webshoppen eller besøg My Home i en af butikkerne over hele landet. Vi ser frem til at betjene dig.  

 

Pift sofaen op med pyntepuder fra My Home Møbler!

Vis

Opbevaringskurve & kasser.

3 varer i denne kategori

Vis

Lanterner

1 vare i denne kategori

Lanterner

Mangler du lidt lys i hjemmet, så skab en god og hyggelig stemning med en flot lanterne. Lanterner findes i forskellige former og afskygninger, men er overordnet en beholder med en lyskilder, som kan være utrolig dekorativ. De kan fx placeres i vindueskarmen, hænges op eller transporteres rundt, men uanset hvilket behov de skal opfylde og hvilken stil man er til, så kan kan en lanterne med sikkerhed være med til at sprede både lys og hygge i dit hjem.

Vis

Brugskunst

1 vare i denne kategori

Brugskunst

Vis