Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Dekoration

Pyntegenstande

Mangle du et par pyntegenstande og andre sjove pynteting til dit hjem så se mere her. Det er med de små ting indenfor boliginteriør man virkelig kan lege og give hjemmet sit helt personlige præg. Med de små pyntegenstande kan man give rummet nyt liv, og de kan være med til at bringe farver, stil og sjæl ind i stuen. Så spred lidt hygge og fyld hylder og vindueskarme op med nips.

Puder

5 varer i denne kategori

Pyntepuder

 

Puderne i sofaen skaber en varme og en hygge i det lille hjem. Både når det gælder sofaen i stuen, sovesofaen i ungdomsværelset eller sengen i soveværelset. Trænger man til lidt fornyelse i hjemmet, kan nye puder gøre underværker, og endda til en pris der er til at forstå. Sæt dit personlige præg på hjemmet med pyntepuder fra My Home. Vi har et stort sortiment af pyntepuder i forskellige farver, motiver og størrelser. Se vores puder her i webshoppen eller besøg My Home i en af butikkerne over hele landet. Vi ser frem til at betjene dig.  

 

Pift sofaen op med pyntepuder fra My Home Møbler!

Vis

Plaider

3 varer i denne kategori

Plaider

 

En mørk vinteraften foran fjernsynet eller en kølig sommeraften på terrassen. Man skal altid have en plaid inden for rækkevidde til at holde sig varm med, det er den hurtigste måde at skure op for varmen på.    
Her hos My Home har vi et stort udvalg af plaider til enhver smag. Se vores plaider her i webshoppen eller besøg os i en af vores butikker over hele landet. Vi glæder os til at betjene dig.

 

Hold dig lun med et plaid fra My Home

Vis

Vaser

3 varer i denne kategori

Vis

Figur

3 varer i denne kategori

Pynteting til dit hjem

Vis