nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

VI FEJRER FØDSELSDAG - SKYND DIG AT GØRE EN GOD HANDEL

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Skal du flytte, eller vil du bare gerne give din spisestue en opgradering? Slå to fluer med ét smæk og køb et spisebordssæt hos My Home Møbler. Her får du ikke blot et pænt spisebord - dine nye spisebordsstole passer sammen med møblet. Den samlede løsning er super praktisk til dig, der gerne vil spare penge. Vi skal nok sørge for, at komforten følger med.

 

Sæt dig til rette og se vores moderne spisebordssæt til gode priser på siden. Vi har alt fra runde spiseborde og lakeret spiseborde til det klassiske plankebord i ubehandlet træ. Sæt dig godt til rette, find inspiration og bestil dit nye bord og stole hjem i dag.

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Spisebord med stole er dit sikre match

Spisebordet. Stedet, hvor familien hygger med god mad, en kop kaffe eller hvor børnene har det sjovt med et puslespil eller lektier. Vi bruger spisebordet i vores spisestue som husets samlingssted. Det er derfor vigtigt, at møblerne passer ind i hjemmet rent stilmæssigt, og at der er de siddepladser, du har brug for. Ligeledes skal dine spisebordsstole være komfortable at sidde på og passe i højden til bordet. 

 

De mange krav kan gøre valget af de rigtige møbler til et uoverskueligt projekt. Står du i en lignende situation, er der heldigvis håb forude. For når du køber et spisebordssæt med både spisebord og spisebordsstole kan du hurtigt indrette hjemmets spiseplads i lige din stil. Ikke alene er du sikker på, at borde og stole matcher. Du slipper også for selv at skulle sammensætte de enkelte møbler. Vælger du vores spisebordssæt, så får du:

 

  • Mulighed for at spare tid og penge ved at købe som samlet sæt
  • Flot bord og stole, der passer i både højde, størrelse og design
  • Alt fra moderne og klassisk stil med komfort i højsædet
  • Rigtig god kvalitet til en rigtig god pris og uden dyre mellemled

 

Med så mange fordele kan det være svært ikke at gå efter et spisebordssæt. Hos My Home Møbler har vi samlet et blandet udvalg til dig og dit behov. Ønsker du for eksempel et moderne spisebordssæt i lækkert egetræ eller bøg? Og med matchende stole i cognac-farvet læder? Eller hvad med et tidløst, lakeret spisebord med tillægsplader for ekstra plads og behagelige stole med massive egetræsben? Begge dele og mere til finder du hos os. For dig betyder det en møbelbutik, der omfavner bredt.

 

Har du lyst til at invitere gæster på en bid mad rundt med dit spisebordssæt? Få ekstra plads i din spisestue ved at købe tillægsplader til dit spisebord. Vi har et stort udvalg af forskellige plader, som du finder i diverse størrelser, farver og materialer. En praktisk løsning til dig, der gerne vil invitere mange gæster på besøg.

4 tips til at vælge dit spisebord med stole

Er du helt på bar bund, når det gælder om at finde et godt spisebordssæt? I søgen efter et nyt spisebordssæt er der forskellige aspekter, som du bør tænke over. Dels skal både bord og stole passe sammen i farver i din spisestue. Derudover bør du kunne sidde længe og komfortabelt med god støtte i ryggen. Måske har du allerede en idé om, hvad du er på udkig efter? Få god inspiration med disse fire nyttige tips:

 

  1. Udseende på spisebordssæt: Det er naturligvis vigtigt, at udseendet falder i din smag og matcher den eksisterende indretningsstil. De fleste sæt kommer i kontrastfarver for at give lidt spil. Du har også mulighed for et matchende sæt i enten helt sort eller hvid. Sørg for, at farverne passer resten af indretningen.

  2. Materiale på spisebordssæt: Ubehandlet træ, lakeret finer eller stole med velour. Træ til dit spisebord giver en lang holdbarhed og et mere naturligt udseende i spisestuen. Lakeret træ og finer er derimod nemmere at rengøre og vedligeholde. Vælger du spisebordsstole i læder, får du et eksklusivt udtryk, der kræver pleje.

  3. Størrelsen på spisebordssæt: Det nytter ikke rigtig noget, hvis bordet fylder for meget eller ikke skaber nok plads. Se derfor efter størrelsen på spisebordet og mål efter, om det passer med det rum, du har tænkt dig at placere det i. Husk, at nogle spiseborde kan udvides med en praktisk tillægsplade.

  4. Udformning på spisebordssæt: Som du måske har bemærket, er der både runde sæt og med kant. Firkantede spiseborde giver mere plads til hver person, hvilket kan være behageligt. Derimod giver runde spiseborde et anderledes udtryk og kan fylde mindre i spisestuen. De bløde former bringer jer tættere sammen.

 

Uanset hvad du vælger af forskellige borde og stole, så får du høj kvalitet. Et spisebord med stole fra My Home Møbler giver dig nemlig komfort og et samlet look til enhver stil. Er der ingen af vores stole, som du kan lide? Kig også efter vores bænke til spisestue.

Vælg moderne spisebordssæt til en god pris

Bestiller du et spisebordssæt via vores webshop, kan du se frem til hurtigst mulig levering. Hos My Home Møbler bliver nemlig 80 procent af vores produkter leveret inden for en uge, hvis varen er på lager. Du kan derfor allerede nu glæde dig til at få dit nye spisebordssæt hjem. Har du lyst til at se bordet først, er du naturligvis også velkommen i vores mange landsdækkende butikker. Her får du kyndig rådgivning om køb og valg af bord samt stole.

 

Har du forespørgsler, eller er du i tvivl om specifikke spisebordssæt i vores sortiment? Tag en snak med kundeservice, hvis du har spørgsmål omkring dit køb i vores webshop, levering eller lignende. Du finder information på telefon og e-mail her. Du ser den forventede leveringstid inde på produktet. Køb derfor i dag og glæd dig til at modtage din nye og elegante spisebordssæt. Læs mere om levering her.


Leder du efter et stort udvalg af billige spisebordssæt til en endnu lavere pris? Hos My Home Møbler har vi ofte gode tilbud på et stort udvalg af borde, stole og meget mere. Generelt har vi skruet priserne ned og beholdt den høje kvalitet, så du bliver mest mulig tilfreds. Se vores outlet her eller besøg din nærmeste My Home-butik.

Måske synes du om