Gratis fragt til butik eller levering hjem til dig kun kr. 299

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

En elevationsseng er din luksuriøse opgradering, når du vælger en ny seng. Går du for eksempel fra en standard enkeltmandsseng, vil du helt sikkert blive glad for de smarte funktioner og komfort, der følger med en elevationsseng. Udvalget af elevationssenge spænder vidt hos My Home Møbler. Ens for dem alle er, at du kan købe dem til en lav pris og stadig få komforten med. Når du først har fundet din nye drømmeseng med elevation, får du både bedre søvn, ekstra hygge og en seng, der tilpasser sig dine behov.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Her er fordelene ved elevationssenge

Vi kender alle sammen den trælse følelse i kroppen, når vi har siddet for længe ned og ikke fået den rette støtte. Ondt i ryggen eller lænden gør, at vi må rette os hele tiden, før vi sidder eller ligger godt igen. Ligeledes kan en dårlig madras give søvnproblemer. Sådan er det ikke med en god elevationsseng. Kort fortalt er en elevationsseng kvalitet for pengene. Sådan er det i hvert fald, når du handler hos My Home Møbler. 

 

Måske du drømmer om at se fjernsyn i sengen om morgenen eller en fredag aften? Eller hvad med at slappe af med en god bog? Uden at få ondt i kroppen? Når du køber en elevationsseng, har du mulighed for at få tilpasset sengen, så den passer lige præcis til dine behov. I vores sortiment finder du blandt andet elevationssenge i målene 180x200 cm med vaskbar topmadras og trådløs fjernbetjening. Sort på hvidt:

 

  • Du kan indstille sengen for optimal ligge- eller siddeposition
  • Du slipper for ekstra puder eller en kile i sengen
  • Du kan ligge med benene oppe for godt blodomløb
  • Du og din partner kan få hver jeres hårdhed i madrassen
  • Du kan mindske problemer med dårlig søvn

Behøver vi sige mere? Der er mange fordele, og har du behov for en fleksibel seng, er en elevationsseng det optimale valg for dig. Her får du det bedste fra alle andre senge i det samme møbel. 

5 gode råd: Sådan vælger du en elevationsseng

En seng behøver ikke kun at være til at sove i. Faktisk vælger flere danskere at gøre lidt ekstra ud af deres soveværelse og seng. Og det er med god grund. I løbet af vores ofte lange liv befinder vi os ofte i sengen. Faktisk bruger du i gennemsnit en tredjedel af dit liv i sengen. Derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med den gode nattesøvn.

 

Hos My Home Møbler er vi glade for at give vores kunder en hjælpende hånd – det er inklusive valg af en elevationsseng. Før du køber en elevationsseng, bør du overveje følgende: 

1: Vær tålmodig i jagten

Måske har du allerede gjort dig nogle forventninger om, hvordan din nye seng skal se ud. Men en seng handler ikke kun om udseende, men skal matche din krops behov. Du må derfor væbne dig med tålmodighed i din jagt på en elevationsseng. Når du først har fundet det rette match, er det alle pengene værd. Giv din nye seng to ugers prøve, så din krop når at vænne sig til den.

2. Din ryg skal være ret

Hårdhed af madras er din vigtigste beslutning. Du bør således gå efter en madras, der får din rygrad og dine nakkehvirvler til at være så lige som muligt – også når du ligger på siden. Dine hofter og skuldre skal helst synke en smule ned, mens taljen har brug for støtte uden at falde ned i madrassen. Husk, at din partners behov kan være anderledes end dine. Gå derfor efter forskellige madrasser og fastheder.

3. Passende størrelse til din højde

Hvor stor din elevationsseng skal være, afhænger af flere ting. Skal det være en single seng, er de typisk i 90x200 cm, mens trekvartseng er 140x200 cm, og en dobbeltseng er op til 180x200 cm. Vi anbefaler, at du køber en seng, der er mindst 10 cm længere, end du er høj.

4. Test, test og test

Når du køber en seng online som hos My Home Møbler (eller i en af vores butikker), anbefaler vi også, at du tester din elevationsseng. Sæt god tid af, da det er tæt på umuligt at få en ordentlig fornemmelse på blot to minutter. I sidste ende er det dig, der ved bedst, om din nye elevationsseng er optimal for din krop.

5. Vælg design efter din stil

Hos My Home Møbler er designet enkelt og moderne, hvilket gør, at de passer ind til de fleste hjem. Når du køber en ny elevationsseng, medfølger der ofte en sengegavl med, ligesom du kan vælge mellem forskellige slags ben. Vælger du høje ben, kan du skubbe bedrollers under sengen. Vil du gerne have en hovedgavl med, får dit soveværelse et elegant udtryk.

Komfortable elevationssenge på tilbud

Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen. En elevationsseng er ikke bare en seng. Den er dit luksuriøse helle, når du vil slappe af, din ladestation og meget mere. Desværre kan flere mennesker måske have tendens til at være hurtige på aftrækkeren, når de køber en ny elevationsseng. En elevationsseng kan nemlig hurtig komme op i de dyre leje. Det kan få folk til at vælge en billigere model, der ikke dækker deres behov. 

 

Hos My Home Møbler vægter vi din komfort og tilfreds højt. Derfor har vi ofte tilbud på gode elevationssenge til skarpe online priser. Vi har nemlig en klar ambition om, at du skal kunne sove godt om natten til en fornuftig pris. Med en elevationsseng på tilbud kan du således gøre et rigtigt godt køb.

 

Hold øje her på siden med tilbud på elevationssenge. Nogle gange kan du skære over halvdelen af prisen fra! Se desuden resten af vores outlet. Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi din lokale My Home Møbler og snakke med vores udlærte personale. Det kan jo være, at vi har nogle elevationssenge eller udstillingsmodeller, som du kan købe på tilbud.

Køb elevationssenge på tilbud hos My Home Møbler 

Vidste du, at god kvalitet ikke behøver koste mange penge? Da vi har lave omkostninger, kan vi også tilbyde dig lave priser. Op til 80% af vores sortiment bliver leveret inden for blot én uge.


Se også vores udvalg af sengeborde og natborde, hvor du kan lægge dine briller, fjernbetjeningen eller din bog.

Måske synes du om