nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

LEVERING HJEM TIL DIG KUN 349,- VED KØB OVER 3.999,- - GÆLDER KUN ONLINE BESTILLINGER 

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

My Home Næstved

My Home Næstved

Vestergårdsvej 16
4700 Næstved

Telefon: +45 89 20 60 03
Email: naestved@mhls.dk

Åbningstider

Mandag
10:00 - 17:30
Tirsdag
10:00 - 17:30
Onsdag
10:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 17:30
Fredag
10:00 - 17:30
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
10:00 - 16:00

Lukkedage for alle My Home butikker:


Nytårsdag, Grundlovsdag, Skærtorsdag, Langfredag, 1. Påskedag, 2. Påskedag, Kr. Himmelfartsdag, 1. Pinsedag, 2. Pinsedag, Juleaftensdag, 1. juledag, 2. juledag, Nytårsaftensdag.

Vi er din moderne møbelbutik i Næstved

Velkommen til My Home Møbler i Næstved. Her finder du et stort udvalg af både klassikere og spændende møbler til det moderne hjem. Samtidig holder vi fast i de fornuftige priser fra webshoppen. Her kan du altså virkelig få valuta for pengene. Hvad end du leder efter pæne spiseborde i træ, kontormøbler eller noget helt tredje. Kig efter vores åbningstider og adresse på siden.

Udover Næstved har vi butikker fordelt i stort set hele Danmark. Du har derfor god mulighed for at finde os i nærheden af dit hjem. Har du behov for at bære dine møbler op ad trappen til dit hjem? Det behøver du ikke slide med. Hos My Home Møbler i Næstved har vi forskellige leveringsformer, du kan gøre brug af.

Når du møder os i butikken, har vi forsøgt at undgå dyre indretninger. Det vigtigste er nemlig, at du kan finde et bredt sortiment med fokus på god kvalitet til en lav pris. Ved du ikke, hvor du finder os? Kig efter vores praktiske rutevejledning her på siden, så du kan finde vej til dit møbelhus i Næstved

Besøg os i dag, og find det møbel, som du drømmer om. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos din møbelbutik i Næstved. Med My Home Møbler får du den bedste kvalitet til prisen.

En møbelbutik med alt til boligen

Hos My Home Møbler har vi et stort udvalg af møbler, der passer til din indretning. Måske drømmer du om at sove bedre om natten med en ny seng? Gøre dagligstuen endnu mere hyggelig med bløde lænestole? Eller gøre dit hjem mere personligt med funktionel opbevaring? Hvad end du ønsker af designs, så har vi fantastiske møbler til lave priser. Vi tror nemlig på, at god kvalitet ikke behøver koste mange penge.

Vi forhandler blandt andet:

  • Moderne spiseborde og stole

  • Funktionelle skænke og vitrineskabe

  • Forskellige senge og klædeskabe

  • Bløde sofaer og skønne lænestole

  • Flotte havemøbler og matchende borde

Og meget mere. Når du leder efter en god møbelbutik i Næstved, så er My Home Møbler derfor et godt sted at begynde. Her behøver du ikke gå fra den ene slags møbelbutik efter den anden. Har vi ikke et specifikt møbel på lager i butikken, så vil vi gøre vores bedste for at få det leveret. Vi har naturligvis også vores webshop, som ligeledes tilbyder på et væld af populære trends og designs. 

Nysgerrig på din levering, webordre eller vores møbler? Få svar på oftest stillede spørgsmål under vores FAQ. 

Få god rådgivning og kvalitet hos My Home Næstved

Besøg dit møbelhus i Næstved i dag, og find de møbler, der passer til netop din stil. Vores imødekommende medarbejdere står klar med vejledning om valg af møbler, hvis du ønsker det. Vi lægger vægt på, at vores kunder får den rette vejledning, så de kan glæde sig over deres nye møbel mange år frem. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte vores erfarne kundeservice på telefon eller e-mail, hvis du har nogle spørgsmål. Men vi håber selvfølgelig på at møde dig i selve butikken.  

Kik indenfor i My Home Næstved

Rutevejledning