nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE VORES OUTLET KATEGORI - GØR ET KUP

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle


Indret din væg med læselamper, og få funktionel belysning til mange hyggelige stunder. Vi har et væld af muligheder, så du har gode forudsætninger for at få de lamper, der passer til dit hjem. Alle er naturligvis til en skarp pris. Tøv derfor ikke med at gå på opdagelse, og find din nye læselampe.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Find billige læselamper med et godt lys

Forestil dig dette: det er aften, og du slapper af i stuens bløde lænestol. I hånden har du en medrivende bog, som du lystigt læser i. Dette er muligt, selvom det er mørkt udenfor. Du har nemlig fået installeret en læselampe i væggen, som giver et godt læselys. Med lampen kan du dermed koble af i det bløde møbel og stadig udnytte dagens sidste timer. På den måde kan du få praktisk belysning og samtidig skabe et hyggeligt læsehjørne.

 

En anden fordel ved læselamper er, at du kan bruge dem mange steder i hjemmet – for eksempel i soveværelset, ved sofaen eller oven over skrivebordet. Når du om aftenen vil bladre i et magasin eller have den sidste lektielæsning overstået, så er det nemlig rart med hyggelig belysning fra en væglampe. Har din læselampe tilmed en indbygget lysdæmper, kan du selv regulere lyset efter behov. Dermed får du lige præcis den stemning og den mængde lys, du vil have.

 

Har du ikke en god læselampe? Så kan du heldigvis finde en hos os. Vi har nemlig et bredt sortiment, der spænder fra de rå og minimalistiske væglamper i grå nuancer til de mere moderne i eksempelvis bronze og træ. Derudover er der mange størrelser og fatninger at vælge imellem. De mange muligheder betyder, at du kan finde den perfekte læselampe til din væg. Alle er naturligvis til en billig pris.

 

Så vil du gerne sikre dig det ideelle læselys i dit hjem? Lad dig blive inspireret af vores udvalg, og vælg den lampe, der passer til din personlige stil.

 

Vælg den helt rigtige lampe med praktisk og hyggeligt lys

Fordelene ved læselamper i væggen er indlysende. Det ved du formentlig allerede nu. Men ved du også, hvilken lampe du skal vælge? Og hvilken lumen den skal have? Er svaret nej, så fortvivl ikke. Vi har herunder samlet de vigtigste råd til, hvordan du finder den bedste læselampe for dig.

 

Kig efter den rigtige lumen

Når du skal finde en god læselampe, skal den ikke kun passe til rummets indretning. Det vigtigste er faktisk, at dens lys er helt rigtig til formålet. Når du læser, skal du nemlig ikke få så skarpt lys, at du bliver blændet. Omvendt vil du heller ikke være nødt til at knibe øjnene sammen for at kunne se det med småt.

 

Løsningen er at vælge den rigtige lumen. Det vil sige mængden af lys, som pæren udsender. Til en læselampe i væggen bør lysstyrken ligge på omkring 250-470 lumen. Det betaler sig også godt at se efter kelvin, der er en skala for farvetemperatur. En kelvin-værdi på 3.500-4.000 kelvin giver et neutralt lys, mens en høj kelvin-værdi i højere grad minder om dagslys.

 

Gør din læselampe funktionel

Hvis du ønsker dig et fleksibelt og effektivt læselys, så er det en god idé med en fleksibel arm til lampen. Dermed kan du pege lyset i den ønskede retning, fordi lampens arm nemt kan justeres. Med retningsbestemt lys får du altså optimalt læselys, fordi bogen bliver belyst med nøjagtighed, mens omgivelserne forbliver mørke.

 

Du kan også vælge en læselampe med lysdæmper, så du nemt kan justere lysstyrken. Det er en særlig fordel for dig, der har svært ved at sove, efter du har læst. Med justerbar belysning kan du nemlig dæmpe lyset gradvist, så dine øjne begynder at slappe af. Jo mørkere der er i rummet, jo lettere har din krop ved at falde til ro og dermed i søvn.

 

Find læselamper i et stilfuldt design

Når du har styr på Lumen og Kelvin, så er det tid til at kigge på selve designet. Lampen til dit hyggelige læsehjørne kan heldigvis sagtens være både fin og praktisk. Hos os kan du for eksempel finde læselamper i et klassisk design og i tidløse farver – et godt valg til en simpel og minimalistisk dagligstue. Ønsker du omvendt en mere romantisk eller moderne læselampe? Så er farver som messing og mønstre ofte et hit.

 

Og jo mere hyggeligt dit læsehjørne er, jo mere lyst har du også til at tilbringe tid i det. Du kan derfor med fordel gøre området endnu mere hyggeligt med en eller flere lamper med varmt lys i baggrunden. Dette kan eksempelvis være et par frithængende dekorationspærer. Tilføj lidt dekoration og et tæppe til lænestolen. Så har du det helt rigtige setup for at slappe af.

 

Vores dygtige medarbejdere hjælper dig

Hos My Home Møbler behøver du aldrig være i tvivl om, hvad du skal vælge. Vi står gerne til rådig med vejledning i forhold til belysning, boligindretning og meget mere. Belysning spiller trods alt en stor rolle for atmosfæren i ethvert rum, og det er derfor ikke ligegyldigt, hvad du vælger af læselamper.

 

Hvis du vil være tryg ved dit valg af belysning – eller hvilket som helst andet slags møbel – så brug derfor vores kompetencer. Du er velkommen til at ringe til os, ligesom vi har butikker fordelt rundt i landet. Besøger du os fysisk, har du også mulighed for at se lamperne med dine egne øjne, hvis du ikke vil bestille dem og sende retur.

 

Hvad end du er til en stor eller lille læselampe, LED-læselamper eller foretrækker de traditionelle slags, så kan du være sikker på, at vi hjælper dig med at finde det perfekte læselys fra pæne lamper, der også skaber glæde, når de er slukkede.

Måske synes du om