nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

LEVERING HJEM TIL DIG KUN 349,- VED KØB OVER 3.999,- - GÆLDER KUN ONLINE BESTILLINGER 

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

En entrébænk er et utroligt flot og praktisk møbel, som passer ind i stort set alle hjem. Med fine detaljer som et flettet sæde og god opbevaring er det nemt at finde en plads til bænken. Og hvorfor ikke gøre entréen lidt mindre kedelig indrettet? Ofte er rummet nemlig det første og det sidste sted, du og gæsterne møder i hjemmet. Derfor kan det ikke skade at lade entréen blive endnu mere dekorativ. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find en smuk bænk til entré, som du kan lide.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Oplev fordelene ved en smuk bænk til entré

Er dit hjem sparsomt indrettet? Det er en skam, hvis du gerne vil have mere opbevaring og stadig gøre rummene indbydende. For eksempel er entréen et oplagt sted til at placere en fin bænk. Med den får du en komfortabel siddeplads, mens du tager skoene af eller på - og er der hylder eller skuffer, kan du også stille dine sko under entrébænken. På den måde kan du slippe for rod, så snart du kommer udmattet hjem fra arbejde eller studie.

 

Samtidig ved du sikkert, at et godt førstehåndsindtryk er vigtigt. Og her er entréen der, hvor gæsterne møder dit hjem for første gang. Heldigvis fungerer en bænk rigtig godt til at skabe en personlig stil over entréen, uden at du behøver ændre særlig meget ved indretningen. Det gør, at dine gæster i højere grad får et positivt indtryk af dit hjem.

 

Og du behøver ikke kun kigge efter bænke til din gang eller entré. Mange designs vil også kunne tage sig godt ud i soveværelset, badeværelset, på børneværelset, i stuen, på kontoret eller i dit walk-in-closet. Stil for eksempel bænken i fodenden af sengen eller til at opbevare håndklæder på badeværelset. Der er ingen grund til at holde dig tilbage – entrébænke kan rumme alt fra sko, tøj og siddepladser.

 

Vidste du, at vi også har bænke til stuen? Så kan du både få ekstra siddepladser og skabe en hyggelig krog i stuen.

 

Byd velkommen med din nye entrébænk

I vores udvalg kan du møde klassiske og tidløse bænke i massiv teaktræ. Køb eventuelt en pæn hynde til bænken, så du får endnu mere komfort og skaber et personligt touch. Du kan også finde vores mere moderne bænke i polstrede, lyse farver. Trænger din entré for eksempel til at være andet end hvid eller sort, kan friske farver som grøn virkelig skabe blikfang og en klar kontrast til de hvide vægge.

 

Bor du i et lille hus eller en lejlighed, hvor din entrébænk har ringe vilkår? Vi har også entrémøbler i forskellige størrelser, så du kan finde den helt rigtige model. Med andre ord har du flere gode muligheder for bænke til lige din stil hos os. Hos os kan du blandt andet glæde dig til en bænk til entré, som byder på:

 

  • Ekstra siddepladser i gangen og i mange andre rum

  • Mulighed for at skabe en gennemført stil til dit hjem

  • En fast plads til opbevaring af nøgler, sko og vanter

  • Alt fra bænke med skuffer, hylder eller uden

 

Det vigtigste er, at du vælger ud fra dit behov og din indretning. Vi skal nok vejlede dig i butikkerne, hvis du har brug for det. Med en god entré-indretning kan du nemmere skabe gode vaner og holde orden, når du skal ud ad døren, og når du kommer hjem igen.

 

Hvilken bænk til entré skal du vælge?

Det store marked med entrébænke kan gøre det svært for dig at vælge den rette model til din indretning. Drømmer du om at have en pæn bænk med et naturligt udseende? Eller kan du bedst lide de mere kreative looks? Skal du bruge bænken af praktiske grunde, eller skal den mest ses som dekoration? Hvis du har svært ved at vælge, får du her en gennemgang af, hvad du kan overveje.

 

Har du brug for en bænk med god opbevaringsplads, kan vi blandt andet anbefale entrébænke med hylder eller skuffer. Stil for eksempel et par kasser med handsker og andre småting i skufferne, eller læg skoene på hylderne for at få mere gulvplads. Denne løsning er rigtig god til dig, der gerne vil kunne rydde hurtigt op. Så risikerer hverken børnene, kæreste eller gæster at falde over sko eller legetøj.

 

Er du i tvivl om farven? Så kan du gå efter bænke i for eksempel egetræ, som giver et lyst og indbydende indtryk. Det neutrale design passer ind i stort set alle hjem og går ikke af mode lige foreløbig. Selv hvis du synes, at træet bliver for kedeligt at se på, kan du nemt give møblet mere farve med en blød og komfortabel pude. Materialer som massiv eg og teak sikrer dig også et møbel med god holdbarhed.

 

Du kan naturligvis også finde moderne bænke i for eksempel velour. Med detaljer i grøn, sort, lyserødt og mange andre farver får du et smukt look, der også er skønt at sidde på.

Bænke som disse kan få ethvert rum til at se mere eksklusivt ud, og så indbyder farverne samtidig til en uformel slapper. Denne stil passer også rigtig godt til soveværelset og kontoret for et unikt twist, og så er der altid et sted at sætte sig.

 

Kan du ikke finde den rigtige størrelse? En god entrébænk til at tage sko på skal gerne være mellem 40 og 50 cm høj. Nogle bænke har en lille højde på kun 20 cm, mens andre bænke har en højde, der nærmere minder om en lav stol. Hvis du har et smalt rum, er det ofte en god idé at tænke i vertikal opbevaring. En bredde på blot 60 cm er for eksempel meget smalt, hvilket er oplagt til mindre entréer og gange.

 

Find flere funktionelle møbler til dit hjem

Hos My Home Møbler har vi naturligvis mange flere moderne og billige møbler til din indretning. Du kan blandt andet opleve et funktionel konsolbord, der skaber en stilfuld opbevaring overalt i dit hjem. Hvis pladsen i entréen er for trang til en bænk, kan vores stumtjenere og knagerækker være en alternativ løsning - eller et godt supplement.

 

Uanset hvad du mangler af møbler, er du velkommen til at gå på opdagelse på vores i vores mange butikker og på hjemmesiden. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om eksempelvis levering eller lignende. Så vil vores imødekommende kundeservice hjælpe.

Måske synes du om