nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

GØR ET KUP I OUTLET - OGSÅ PÅ HAVEMØBLER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Find en billig daybed, der inviterer dig på hvil, afslapning og eftermiddagslure. Eller brug det smarte møbel som en bænk eller erstatning for sofaen. Mulighederne er mange. Med den klassiske daybed fra My Home Møbler får du smukt design, du hurtigt kan få gavn af i hele hjemmet.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Derfor bør du eje en funktionel daybed

Gæsteseng, ekstra siddeplads, entrémøbel, minimalistisk pynt – mulighederne fortsætter. En daybed er i høj grad et mere og mere anvendt item i en moderne indretning. Og med god grund. Med en daybed får du et multifunktionelt møbel, du kan få gavn af på mange måder.


Møblet gør sig blandt andet godt i en større entré som en siddeplads, hvor du kan tage sko af og på. Herudover kan du bruge en daybed som en ekstra sofa i dagligstuen. Men du kan også erstatte sofaen helt og dermed skabe et anderledes, moderne udtryk – en fin løsning i en skandinavisk indretning. Mangler du en ekstra soveplads til overnattende gæster? Tilbyd dem det bløde og behagelige møbel at sove på frem for på en luftmadras.


Det er kun fantasien og pladsen, der sætter grænserne for, hvor du kan få gavn af det funktionelle design. Samtidig kan den også være indbydende at se på. Mange modeller er nemlig i et minimalistisk design. Dermed kan du nemt integrere den i din bolig. Forsyn den eventuelt med bløde puder og en lækker plaid. Så inviterer møblet i højere grad til afslapning og hygge.


Du får altså et praktisk møbel, der kan tjene flere forskellige formål i dit hjem. Læn dig tilbage, slå benene op, og nyd en kop varm te. Med den behagelige daybed kan du hvile hovedet og få en hurtig middagslur.


Hvilken elegant daybed passer til dit hjem? 

Overvejer du at købe en ny daybed til din bolig? Så kan du med fordel læse vores guide til, hvordan du vælger den rette. Selvom du får et multifunktionelt møbel, så er det ikke sikkert, du ved, hvordan den skal se ud – eller stå henne.


Som noget af det første kan det derfor være en god idé at tænke over, hvad du skal bruge møblet til. Og hvor du gerne vil placere det henne i hjemmet. Vil du gerne erstatte den traditionelle sofa i stuen? Kan den fungere som en fin bænk i entréen? Eller skal den pynte i det store walk-in-closet?


Derudover bør du også overveje dens design og stil. Nogle daybeds er for eksempel i sort eller brunt læder. Det skaber ofte et rustikt look. Andre er med ben i massivt træ og hynder i gråt stof eller velour. Særligt velour i blå eller sort kan skabe et yderst eksklusivt look. De lyse og mørke designs kan altså komplimentere indretningen på forskellig vis. Du kan her vælge ud fra, hvad du stilmæssigt selv er til.


Til sidst kan du indsnævre søgningen ud fra, hvor meget du vil betale. Udforsk de mange muligheder, så du finder den bedste daybed til den billigste pris.


Du bør dog ikke gå på kompromis med komforten. Især ikke hvis du drømmer om at bruge den til at slappe af og få en powernap. Her kan type af fjedre være afgørende. Hvis madrassen har pocket spring posefjedre, får du optimal støtte. Skal det være billigere, kan du gå efter madrasser med bonell fjedre – eller en blanding af begge dele.


Find en billig daybed i moderne design

Hos My Home Møbler er lave priser på god komfort ikke et problem. Vi fokuserer på at tilbyde dig en smuk daybed, du også kan ligge godt på. Mange af vores modeller er nemlig velpolstret. Det betyder, at de er noget mere behagelige til de lange middagslure sammenlignet med tyndere daybeds.


Du kan for eksempel finde en daybed med stofbetræk og ben i lakeret egetræ. Dette gør, at den ikke tager for meget fokus i rummet. I kombination med brune, grønne eller grå farver giver dette et stilrent og tidløs udtryk. Samtidig hjælper en nakkepude med at give dig støtte, når du lægger dig. Takket være det enkle design passer den elegante daybed dermed ind i de fleste danske hjem.


På trods af den gode komfort sørger vi for, at priserne stadig er i den lavere ende. Vi ønsker nemlig, at alle skal have råd til lækre møbler. Dermed er vores daybeds et oplagt valg for dig, som har et lille budget. Selv hvis du ikke finder den perfekte daybed til stuen, så kan vi måske stadig hjælpe dig. Vi har også et udvalg af billige liggestole og andre havemøbler. Brug dem som en slags udendørs daybed - så kan du få afslapning hele året.


Kombinér din daybed med flere møbler 

Passer dit nye møbel ikke med resten af boligen? Eller vil du bare gerne forny indretningen? Heldigvis kan du finde stort set alt her i vores webshop. Oplev mange billige møbler til for eksempel dagligstuen, soveværelset og entréen. Du skal blot gøre op med dig selv, hvad du mangler eller gerne vil skifte ud.


Du kan blandt andet matche din smukke daybed med en ny sofa i samme stil. Det skaber et mere minimalistisk og sammenhængende udtryk. Skal der lidt inspirerende kulør på i indretningen? Så kan du også indrette møblerne med puder i forskellige farver og mønstre. Vil du hellere bruge din billige daybed til overnattende gæster? Så kan du sagtens placere et tidløs natbord ved siden af.


Da du kan få en robust og solid daybed hos os, kan den også holde til lidt af hvert. Dette kræver selvfølgelig, at du vedligeholder den med nogle gode plejemidler. Vi har blandt andet læderrens, tekstil imprægnering og skumrens. Hvis du for eksempel spilder kaffe, rødvin, frugt eller lignende, kan midlerne fjerne pletterne. Dermed sikrer du møblet længst mulig levetid.

Måske synes du om