nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

GØR ET KUP I OUTLET - OGSÅ PÅ HAVEMØBLER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Find hjemmets næste sofa med plads til fire personer. Hos os kan du få det lækre møbel i elegante designs og med en dejlig komfort – et godt valg, når du skal hygge dig. Få inspiration her på siden, og læs vores gode råd om, hvordan du vælger den helt rigtige 4-personers sofa for dig.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

En 4-personers sofa er hjemmets hyggelige midtpunkt

Efter en lang dag på arbejdet, er der så noget bedre end at sidde behageligt og slappe af? Det skulle da lige være, hvis du kunne få en god plads i familiens 4-personers sofa. Med den kan du nemlig skabe rummets midtpunkt og skrue op for hyggen. Brug den, når du skal falde i søvn til rulleteksterne. Hvis du vil læse en bog. Eller når du skal se den kongelige nytårstale. Mulighederne er mange.

 

Desuden er størrelsen på en sofa til fire personer ofte god til at samle den lille familie. Her kan alle nemlig læne sig tilbage uden at få albuer og knæ i siderne. Er der ingen børn? Brug sofaen til overnattende gæster, til at tage dynerne med ind foran fjernsynet og til dejlige powernaps. En 4-personers sofa er måske lidt lang. Det kræver, at din dagligstue er af en vis størrelse – men så er sofaen også virkelig oplagt.

 

Er du ikke vild med den store flyder eller en chaiselong? En størrelse til fire personer hjælper med at skabe noget tyngde og fylde uden at overtage hele rummet. Bor der en større familie, kan du kombinere sofaen med en god lænestol eller en to-personers sofa. Dermed får du mere fleksibilitet i forhold til resten af boligens indretning. Og der er stadig rigeligt med plads til hele familien.

 

Hvilken sofa til 4 personer skal du vælge?

En sofa er en investering, du gerne skal kunne nyde hver aften i mange år. For mange af os bruger den stort set hver dag. Samtidig er den uundgåelig at se, når du først har placeret møblet i stuen. Så hvordan vil du gerne have din sofa? Skal den være stilren og enkel? Eller måske eksklusiv og moderne? Der er mange muligheder.

 

For at hjælpe dig godt på vej har vi samlet fire gode tips til, hvordan du vælger den bedste 4-personers sofa.

 

1. Hvordan vil du gerne sidde? Sofaens udformning afgør, om den er god til at slænge sig i, eller om den er bedst at sidde oprejst i. Nogle modeller er gode til begge dele. Du bør derfor få en holdning til siddehøjde- og dybde. Tænk over, hvad du bruger din sofa mest til. Vi anbefaler, at du bedømmer siddekomforten i vores butikker, da det er svært online.

 

2. Hvilket materiale er bedst? Dit valg af materialer og farver siger noget om din personlige stil og skal gerne passe til resten af rummet. Men materialet bør også være praktisk. Har du små børn eller husdyr, der sidder i sofaen? Så kan det være bedst med en 4-personers sofa i læder. Det er nemlig let at rengøre.

 

3. Skal sofaen være med chaiselong? En sofa med chaiselong giver dig mulighed for at komme ned i et langsommere tempo. Her kan du nemlig smække benene op. Er der opbevaring under, får du ekstra plads til for eksempel tæpper eller legetøj. Desværre kan pladsmangel være en udfordring.

 

4. Hvor stort er dit budget? Selvom vi hos My Home Møbler bryster os af at have billige sofaer, så er det ikke sikkert, du synes det samme. Men tænk over, hvor mange år din sofa skal kunne holde. Er det 10, 15 eller 20 år? Så gør det måske ikke så meget, at sofaen koster lidt. Et alternativ er at finde en sofa på tilbud eller vælge afbetaling.

 

Find 4-personers sofa med chaiselong

Det bedste ved en stor sofa er, at den ofte har plads til hele familien. Det værste er, at den også kan fylde meget. Står du i et lignende problem? Så har vi måske et godt alternativ: nemlig en 4-personers sofa med chaiselong. Med den får du det ultimative møbel, der sætter prikken over i'et i din stue.

 

Her kan alle sidde godt og komfortabelt – en sand fornøjelse under filmaftener. Desuden fylder den ikke nær så meget, som mange hjørnesofaer kan. Det betyder, at du får et mere elegant møbel. Er der opbevaring under chaiselongen, får du også lidt ekstra plads til at gemme familiens spil væk. Hvis du ønsker en stilet sofa med plads til den store familie, så er en stor 4-personers sofa med chaiselong dermed oplagt.

 

Se alle vores skønne sofaer med chaiselong her. Husk at gøre dine overvejelser, om din nye møbel skal være højre- eller venstrevendt.

 

Er du mere til den hyggelige hjørnesofa? Så har vi flere varianter i både små og store størrelser. En hjørnesofa er dit oplagte valg, hvis du bor med en stor familie eller har mange gæster på besøg. Besøg udvalget af forskellige hjørnesofaer, og find den rette for dig.

 

Hold din sofa til fire personer pæn

Når det kommer til stuen, er sofaen formentlig det møbel, du bruger allermest. Og med god grund. Ofte bliver sofaer et helt naturligt omdrejningspunkt, da det er der, du virkelig kan sidde behageligt. Dog betyder det også en større risiko for slid og pletter. Heldigvis kan du nemt holde møblet pænt.

 

For eksempel kan støvsugning gøre underværker. Vi anbefaler, at du gør det en gang om ugen. Det fjerner nemlig støv og smuds, som ellers kan trænge ind i stoffet og sætte sig fast. Vi anbefaler også, at du imprægnerer stoffet, så overfladen har en usynlig beskyttelse. Kommer der alligevel pletter på? Brug et godt rensemiddel eller sofarens, der er designet til netop det materiale, sofaen er lavet i.

 

Markedet byder blandt andet på et væld af smukke farver og stoftyper. Du kan for eksempel få sofaen i det luksuriøse velour eller eksklusive læder. Eller hvad med farver som grå, blå, grøn og sort? Uanset hvad du foretrækker, kan en farvet sofa hurtigt give kant til din indretning. Dermed kan du skabe en helt særlig stemning.

Måske synes du om