Gratis fragt ved køb over kr. 2.999 - Og altid fri fragt til butik

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Havebænke


En havebænk er dit perfekte møbel til det hyggelige hjørne i haven og til udendørs siddepladser. Flere vælger tilmed at lade deres havebænk stå for sig selv, og den kan også fungere helt fint alene. Det smukke havemøbel er nemlig som skabt til, at du kan sidde for dig selv og nyde haven i dit helt eget tempo. Se hele vores udvalg herunder og vores gode råd til, hvordan du vælger den bedste havebænk.

 

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:
Ny!
{{product.DiscountPercentage}}%
{{product.Name}}

{{product.Name}}

{{product.ProductSpecs}}

{{product.ShortDescription}}

Før DKK. {{product.DisplayBeforePrice}}
DKK. {{product.DisplayPrice}}

Smukke og praktiske havebænke

At købe en havebænk til haven eller terrassen synes at være et voksende og populært valg. Hos My Home Møbler er vi også glade for billige havebænke i flot kvalitet, da de har en masse fordele. Placér den mod en mur og nyd aftensolen med en god bog. Du kan også stille den sammen dit havebord for et komplet havemøbelsæt i stedet for havestole. Og skal din model være med eller uden ryglæn og armlæn?

 

I sidste ende bør du finde en havebænk, der matcher netop dine behov og dit hjem. 

I mellemtiden vil vi hos My Home Møbler sørge for billige havebænke i god kvalitet til dig. 

 

Her hos My Home Møbler finder du blandt andet:

 

  • 2. personers havebænk
  • Havebænke i massiv teak
  • Havebænke med eller uden ryglæn

Fra hvid havebænk til sort havebænk

Havebænke fås i mange udformninger, størrelser, farver og designs. Vælger du for eksempel en hvid havebænk får du et elegant udtryk, der emmer af romantik og idyl. Den hvide farve er med til at bringe bænkens håndværk frem uden at tage fokus fra havens fine blomster og farver. Læg et par bløde hynder på for ekstra komfort eller et lammeskind for et nordisk look. 

 

Omvendt kan en sort havebænk i den bedste Skagen-stil lokke øjne til med den mørke farve. Den lave ryg med udsmykning gør havebænken til et populært møbel i mange danske hjem. Bænken er både robust og behagelig. Om du bor i et romantisk bondehus eller moderne parcelhus, vil den skandinaviske stil helt sikkert passe ind.

 

Hos My Home Møbler er alle vores havebænke lavet i gode naturmaterialer. Grunden til at du kan få dem til en billig pris, skyldes, at vi har meget lave omkostninger. Derudover importerer vi direkte fra fabrik uden om dyre mellemled. Det er havebænke, du kan få råd til.

 

Med en billig havebænk kan du:

 

  • Skabe en romantisk krog i haven
  • Nyde godt af solen med en, du holder af
  • Nemt flytte rundt på dit havemøbel
  • Få et tidløst og elegant design
  • Invitere flere gæster rundt om havebordet

4 gode råd: Sådan vælger du din havebænk

Når du leder efter en havebænk, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, inden du slår til. For selvom en bestemt model falder lige i din smag, er det ikke sikkert, den lever op til andre krav. Det kan være, at den er for lille, du sidder måske dårligt, den kræver for meget vedligeholdelse eller noget helt fjerde. 

 

Vi har samlet de fire vigtigste råd i din jagt på den perfekte havebænk.

1. Hvad er formålet med bænken?

Først og fremmest skal du blive enig med dig selv i, hvad du gerne vil bruge din havebænk til. Er det til en hyggekrog i haven, som ekstra siddepladser ved havebordet, eller er den mest som pynt? Alt efter hvad du skal bruge den til, skal du formentlig vælge en bestemt slags. Tænk robusthed, vedligeholdelse og komfort ind.

2. Hvor stor må den være?

De fleste havebænke kommer i 2. og 3. personers bænke. Hvor stor en bænk du skal vælge, afhænger naturligvis af, hvor mange personer du ønsker plads til. Flere af vores havebænke er designet til, at du kan sætte dem sammen med vores haveborde. Du kan også tilføje et hyggeligt cafébord, hvis du kun skal bruge bænken til kaffe og snacks.

3. Hvilket materiale skal den være i?

Du kan finde havebænke i flere forskellige materialer. Hos My Home Møbler tilbyder vi blandt andet ubehandlet massivt teak, der er et robust naturmateriale, der pryder de fleste haver og terrasser. Træbænke har brug for pleje nu og da, så det står flot hele året. Derudover kan du også finde materialerne metal, polyrattan og nonwood. 

4. Hvordan skal bænken se ud?

Et populært valg er en den hvide træbænk med mønstre i ryggen. Den giver dig et romantisk og nordisk look. Andre vælger en bænk i metal med for eksempel rosen- eller diamantmønstre. Og så er der dem, som vælger bænke uden ryg- og armlæn, hvor det simple design er i fokus. Hvilken stil og stemning foretrækker du? 

Hold din havebænk i træ elegant i flere år

En vigtig fordel for mange danskere er, hvorvidt deres havebænk kræver vedligeholdelse eller ej. Det har vi fuld forståelse for hos My Home Møbler, og derfor kan du ånde lettet tilbage med vores teaktræ. Havebænke i teaktræ er kendetegnet ved, at du stort set ikke behøver løfte en finger for at vedligeholde dem i årene, der kommer. Med tiden vil de få en sølvgrå patina, som kan være ganske pænt at se på.

 

Foretrækker du at beholde træets oprindelige farve må du rengøre og pleje dem i ny og næ. Det vil friske træet op, så du næsten får et nyt havemøbel. Teak har heldigvis en række kvaliteter, der gør det især egnet til det hårde, nordlige klima. Brug træsæbe eller voks, når du renser din havebænk. Som regel er en årlig behandling nok.

Køb billige havebænke online eller i butik

Har du fundet netop den havebænk, du har ledt efter? Eller vil du mærke træet med dine egne fingre, før du bestemmer dig? Køb vores billige havebænke her i webshoppen eller i en af vores mange butikker. Vi leverer dit nye havemøbel inden for en uge, hvis varen er på lager. Du kan få din bestilling leveret lige til døren, hvilket gør det super nemt at købe store møbler til haven.

Måske synes du om