nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

SE VORES OUTLET KATEGORI - GØR ET KUP

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Giv dine malerier, plakater og andre billeder den opmærksom, de fortjener. Med god billedbelysning skaber du et luksuriøst udtryk samtidig med, at lyset fremhæver motiver og giver lys til rummet. Så vil du have hyggeligt og praktisk lys på væggen? Lad dig blive inspireret af vores sortiment.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Fremhæv dine minder og malerier med belysning

Har du besøgt et museum og kigget på malerier? Måske har du set en udstilling med fine fotos? Så har du formentlig også lagt mærke til, at billederne har haft direkte belysning. Og det er ikke tilfældigt. Når smukke malerier og fotos har billedbelysning, bliver deres detaljer nemlig fremhævet optimalt, så du får mest mulig glæde af dem. Med en lampe til dit maleri fremhæver du altså motivet på en vidunderlig måde. Dermed sikrer du, at maleriet eller billedet får den opmærksomhed, det fortjener.

 

Hos My Home Møbler elsker vi idéen og fordelene ved billedbelysning. Derfor tilbyder vi naturligvis forskellige billedlamper til skarpe priser Med dem sætter du ekstra fokus på dine kunstværker og skaber samtidig en hyggelig stemning. Du kan også bruge lamperne til at fremhæve eksempelvis dine bøger eller pynt på reolen. På den måde kan du få funktionel belysning, hvad end det er til kontoret, i et galleri eller i stuen.

 

Uanset hvad du foretrækker, så er alle priser på vores billedbelysning skåret så langt ned, som kvaliteten tillader det. På den måde kan du stadig få en pæn lampe uden at bruge en dyr formue på design. Med vores udvalg kan du dermed få den hyggelige stemning, som dit hjem bør indeholde.

 

Sådan skaber du god billedbelysning

Du har din plakat, dit maleri, dit private foto. Rammen er også på plads. Nu mangler du bare at belyse billedet med en passende lampe. Men hvilken skal du vælge, og hvilken form for belysning passer bedst til dine billeder? Det har vi givet dig nogle bud på herunder:

 

Når du skal vælge billedbelysning, så er det en god idé at gå efter lamper, som matcher rammen på billedet. Hvis du for eksempel har valgt en hvid ramme eller har et lyst maleri, så vil en væglampe i hvid være oplagt. Hos My Home Møbler har vi billedbelysning i alt fra messing, sølv, guld og hvid, så du har rig mulighed for at finde en passende farve. Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til hvad, er du altid velkommen til at spørge vores kundeservice eller besøge din nærmeste butik.

 

Dernæst skal du finde en god placering til din billedbelysning. De fleste billedlamper i vores udvalg passer til alle rum, men placeringen har stadig stor betydning. Hvis du for eksempel placerer dine væglamper oven over fjernsynet, vil lyset nemt forstyrre øjnene, når du ser film eller et TV-program. Prøv i stedet at placere dit fine maleri og din lampe oven over sofaen, ved skrivebordet, over en kommode eller ved sengen.

 

Til sidst bør du vælge belysning, som du kan justere – det vil sige dæmpbar belysning. På den måde kan du tilpasse lyset til det omgivende miljø eller vælge, hvornår og hvor meget opmærksomhed motivet skal have. Nogle dæmpbare billedbelysninger kan også ændre farvetemperaturen, så du kan skifte mellem en kølig glød og varmt og blødt lys. I vores sortiment har vi flere lamper, hvor du kan justere lysstyrken, så det er bare om at kigge lidt rundt.

 

Få mere godt lys med billige væglamper

Uanset hvilket rum du skal indrette, kan du købe den helt rette type belysning hos My Home Møbler. Vi har nemlig mange forskellige slags væglamper, loftlamper, bordlamper og andre former for lys. Dermed kan du finde al det lys, du skal bruge, det samme sted, så du sparer både tid og besvær.

 

Vi anbefaler især, at du har lidt forskellige lamper til forskellige formål i det samme rum. For eksempel har du i dagligstuen formentlig brug for lys til både at se TV, snakke med gæster, lege med børnene og læse en god bog. Her kan du blandt andet bruge flere forskellige lyskilder i stuen, der hver især oplyser et område. Med forskellige typer lamper kan du få en interessant og imødekommende boligindretning, der skaber den helt rette atmosfære.

Måske synes du om