nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

GØR ET KUP I OUTLET - OGSÅ PÅ HAVEMØBLER

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

God belysning er alfa og omega. Det gælder ikke kun i køkkenet og i stuen; dit soveværelse må også gerne være hyggeligt. Og det er svært uden lys. Derfor tilbyder vi mange slags lamper til senge, som du kan sætte på væggen i soveværelset. Tag et kig på udvalget, lad dig inspirere, og find din nye sengelampe.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Gå i seng og vågn op med funktionelle sengelamper

Hyggelig stemning, godt læselys og en hjælp til nattens ærinder. Så kort kan vi beskrive de vigtigste fordele ved sengelamper. Vælger du nogle modeller med et behageligt lys, fungerer lamperne nemlig rigtig godt til forskellige formål – for eksempel når du vil slappe af under dynen med en god bog, eller når du går ud ad sengen, før solen er stået op. Så kan du endelig få læst bogen færdig, og du skal ikke famle i mørke, når du skal på toilet.

 

Så vil du gerne gøre dit soveværelse både hyggeligt og funktionelt? Med en eller flere sengelamper er du godt på vej. Nogle af de mest populære sengelamper er væglamper. Dem kan du enten placere ved siden af sengen, og her vil en væglampe med arm være et godt valg - eller du kan vælge en væglampe uden arm, som bør være placeret centralt over sengen. Er der to om pladsen, så anbefaler vi en sengelampe i hver side. Så kan du læse din bog færdig, uden at din partner får lys i hovedet.

 

Hos My Home Møbler har vi mange smukke lamper til lave priser – heriblandt sengelamper og væglamper. Er du på udkig efter ny belysning, er du derfor kommet til det rigtige sted. Uanset om du læser i sengen eller ej. Kig for eksempel på vores LED-modeller med lange, fleksible arme, som du kan justere i alle retninger. Så kan du få lys lige dér, hvor du skal bruge det. Eller hvad med en retro sengelampe i en kobber-lignende farve?

 

Vi har løsninger til ethvert soveværelse, så gå endelig på opdagelse i vores udvalg – og find inspiration til dit næste køb. Uanset hvad du foretrækker, så sørger vi for hurtigst mulig levering og lave priser på alle modellerne.

 

Sådan vælger du den rette sengelampe

“Hvordan vælger jeg den rigtige sengelampe?” Svaret på dette spørgsmål er afhængigt af flere faktorer. Når du skal købe en ny sengelampe, skal du nemlig tænke både over din foretrukne stil, lampens funktioner og, hvad du gerne vil bruge lampen til. Derudover er der dit budget. Vi har herunder forklaret de tre vigtigste overvejelser, du bør gøre dig.

 

Få den rigtige lysstyrke: Nyder du at læse i en bog, inden du lægger dig til at sove? Så er det vigtigt, at din lampe giver et koncentreret og varmt lys. Det må ikke blive for skarpt, så din søvn bliver forstyrret. Men det skal heller ikke være så dæmpet, at du skal anstrenge dig for at læse. Et godt læselys er altså vigtigt. Lampen skal ligeledes være relativ lille, så den ikke oplyser resten af rummet og forstyrrer personen ved siden af.

 

Overvej smarte funktioner: Skal du anvende lyset til andet end at læse – eller slet ikke? Så kan du med fordel vælge sengelamper med lysdæmper og fleksible arme. På den måde kan du justere lyset efter, hvad dit behov er. Vurdér derfor, om du har behov for en lysdæmper – og hold øje med, om din lyskilde også kan dæmpes. Er du nødt til at placere lampen lidt fra sengen, bør du vælge en læselampe med et justerbart hoved eller en arm. Så kan du få koncentreret lys dér, hvor du skal bruge det.

 

Match med din smag: Udover funktionalitet skal lampen naturligvis også supplere stilen i soveværelset. Du skal trods alt se på den, hver gang du går i seng og står op. Og det er en del gange, for du tilbringer omkring en tredjedel af dit liv på at sove. Så hvorfor ikke vælge en sengelampe, du synes er pæn? Tænk derfor over, om designet være enkelt, avanceret, sjovt eller skørt og om lampen skal være lille eller stor.

 

Udforsk vores mange andre lamper

Er der slet ikke en sengelampe, der falder i din smag? Bare rolig. Vi har et væld af mange andre former for belysning. Du kan for eksempel kigge nærmere på vores forskellige væglamper til senge. De fås både med klemmer, som plafonder til væg og til at give praktisk læselys. Du kan også stille en pæn bordlampe på dit sengebord, som fint vil pynte og ikke lyse direkte ned på dig.

 

Uanset om du leder efter en ny seng, et spisebord, en sofa eller en sengelampe, så har vi mange muligheder at vælge imellem. Derfor må du finde ud af, hvilket behov der er vigtigst for dig, når du skal vælge det helt rigtige. Er du på bar bund, er hjælpen heldigvis ikke lang væk. Hos My Home Møbler har vi nemlig fundet mange løsninger til forskellige behov, så vi kan helt sikkert også vejlede dig.

 

Tag derfor endelig kontakt til os; enten til vores online kundeservice eller ved at kigge forbi en af vores mange butikker. Ved sidstnævnte har du måske også mulighed for at se lamperne pakket og teste deres lysstyrke. Så har du en bedre fornemmelse af, om de passer til dit hjem.

 

 

Måske synes du om