nov 30, 2021 23:59:59

Black November - Priserne er gået helt i sort 

 MASSER GODE JULEGAVE TILBUD - HURTIG LEVERING

0 Varer i Kurven
Fortsæt med at handle

Se spændende udvalg af fine reolsystemer, der skaber praktisk opbevaringsplads i dit hjem. Hos My Home Møbler har vi blandt andet de klassiske, hvide reoler med firkantede hylder, du nemt kan hænge op. Gå på opdagelse i udvalget, og find din nye reol blandt de mange muligheder.

Vi fandt desværre ikke det du søgte. Prøv venligst igen - via søgefunktionen eller menuen.

Sorter vare efter:

Find flotte og funktionelle reolsystemer 

Forestil dig, at du har en masse bøger eller nipsting, du gerne vil skabe orden i. Det kan også være, at du bor i en lille studielejlighed og har brug for en smart rumdeler. Eller måske savner du bare et simpelt møbel, der kan skabe liv på de tomme vægge? Med et reolsystem kan du opleve orden på den stilfulde måde. 

 

Her får du nemlig et praktisk møbel, der giver god plads til alle dine bøger, kasser, pyntegenstande og arvestykker. Du har både mulighed for at vise dem frem på de firkantede hylder eller gemme dem væk bag lukkede låger. Samtidig skaber du plads på gulvet, hvilket gør rengøring nemmere og giver mere luft omkring reolen. Reoler er nemlig geniale til rum, hvor du vil udnytte dine kvadratmeter optimalt. 

 

Hos My Home Møbler tilbyder vi blandt andet flotte hvide reoler med skuffer og hylder. Fælles for vores reoler er, at du kan skabe kreative kombinationer på dine vægge. Det luftige og lette design sikrer dig nemlig mange forskellige måder at sammensætte dem på. Du kan for eksempel bruge dem som et natbord i soveværelset eller som sofabord i stuen. Dermed kan du indrette dit hjem med lige det reolsystem, du finder bedst. 

 

I og med at der er forskellige behov og krav til reolsystemer, så kan du selvfølgelig også bestille forskellige designs her på siden. Hos My Home Møbler kan du være så heldig at finde:

 

  • En smuk reol i eg, du selv kan designe
  • Firkantede hylder til dekorativ opbevaring
  • Moderne hylder med smarte skuffer og låger
  • Funktionelle svævehylder og væghylder

 

Skal din reol hænge på væggen? Må den gerne have låger eller skuffer? Når du har kortlagt dine behov og ønsker, får du nemmere ved at sortere fra og vælge den rigtige variant. Valget er helt op til dig. Uanset hvad du vælger, så vil en reol være med til at skabe god opbevaringsplads, der er et must i både store såvel som små hjem.

 

Sådan kan du indrette dit hjem med et reolsystem

Med den nye opbevaring er det nemt at smide en masse bøger, samlinger og familiebilleder på hylderne. Det er dog ikke smart at fylde alle hylder op, hvis du samtidig gerne vil bevare et organiseret reolsystem. En overfyldt reol vil nemlig ofte se rodet ud. Sørg derfor, at der er luft og friplads på hylderne. Du kan tænke det på denne måde: Jo flere genstande du har i reolen, jo mindre indtryk vil hver genstand gøre.

 

Bøger, kasser, æsker og andre store genstande vil se pænest ud på de nederste hylder, mens de mindre og mere luftige genstande skal op. Det giver reolen et mere balanceret og roligt udtryk. Er reolsystemet tiltænkt som bogreol, kan du blandt andet opdele dem efter farver. Måske kan en hylde have vertikale stakke, andre horisontale og nogle kan måske have begge?

 

Har du en masse små ting, du ikke ønsker at kigge på i din hverdag? Så kan vi anbefale vores pæne reolsystemer med skuffer. De er nemlig virkelig praktiske til småting som opladere, tændstikker, kuglepenne og papir, der er gode at have ved hånden, men som du ikke vil vise frem. Og med alting på en fast plads, er det også nemmere at holde orden.

 

Når du har skabt balance og orden, kan du passende også finde plads til at gøre din reol endnu mere personlig. Skab for eksempel en blanding af malerier og skulpturer. Det giver det visuelle udtryk en dybde og mere liv til din reol. Samtidig er den personlige style en rigtig god måde at vise din kreativitet frem. Gå efter en solid blanding af neutrale og visuelt stærke elementer i reolen. Så skaber indretningen interesse, men er samtidig ikke overdøvende.

 

Se alle vores billige reoler her.

 

Smukke firkantede hylder til stuen

Med med et reolsystems nærmest kubistiske design har du mulighed for at skabe interessante strukturer på dine vægge. Inden du vælger dine, firkantede hylder, bør du dog overveje dine behov grundigt. Det giver dig nemlig et større sikkerhedsnet, så dit valg falder på den løsning, der er bedst for dig.

 

En firkantet hylde er især praktisk til at skabe en diskret plads til kasser og kurver til opbevaring af tøj, legetøj, elektronik og lignende. Sæt dem helt op ved loftet, så du ikke behøver se på opbevaringen hver dag. Med disse hylder ved hånden kan du smukt dekorere dine vægge i hjemmet. Hvad end det er soveværelset, stuen, kontoret eller børneværelset.

 

Hos My Home Møbler tilbyder vi firkantede reolsystemer i blandt andet eg. Her vil især en indretning i hvide farve skabe et nordisk look, der går rigtig godt til tidløse hjem og farverige pyntegenstande. Har du lyst til en anden farve, så kan du male reolerne over. Vi anbefaler, at du altid måler op hjemmefra, før du bestiller eller besøger os. Så er du helt sikker på, at du får en firkantet hylde, der passer til din væg.

 

Køb dit nye reolsystem trygt i dag

Når du handler hos My Home Møbler, får du et væld af muligheder for at skabe præcis det hjem, du ønsker dig. Vi har nemlig flere varianter af borde, sofaer, senge og naturligvis flot opbevaring til ethvert hjem. Og her er et reolsystem et godt sted at starte. Materialerne tæller både massivt træ, bløde dun og hårdført metal.  

 

Samtidig har vi skåret prisen så lavt ned, som kvaliteten gør det muligt. På den måde kan du stadig få en fin kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Har du spørgsmål vores udvalg, levering eller lignende? Her er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne kundeservice eller besøge os i en af vores mange butikker i Danmark. Vi glæder os til at være med til at indrette dit hyggelige hjem.

Måske synes du om